2015. február 15., vasárnap

Long 4 Lashes szempilla növesztő szérum - 1.rész

Ti hallottatok már valaha a Long 4 Lashes szempilla növesztő szérumról? Nos, néhány héttel ezelőttig én sem, de aztán kaptam egy e-mailt benne a kérdéssel, hogy lenne-e kedvem tesztelni. Naná, hogy volt. :)

Örültem a felkérésnek, mivel mostanában a pilláim nincsenek a legjobb formában sajnos. Nem hullanak nagyon, nem törtek le, de nem olyan szépek, mit régen. Össze-vissza nőnek, gyengék, igazán rájuk férne egy kis extra ápolás, úgyhogy éppen jókor jött az ajánlat. :)


A ricinusolaj szempilla növesztő/erősítő hatásában egyébként nem hiszek, mivel a kb. 2 éve tartott szempilla növesztési kísérletem kudarcba fulladt...a ricinusolaj inkább ártott a pilláimnak, mint használt! (ITT láthatóak a ricinusolajos kúra eredményei 5 hét után.)

Mielőtt kézhez kaptam volna a csomagot, próbáltam egyébként tájékozódni a neten a termékről illetve a gyártótól, de a termék hivatalos honlapján kívül csak egy apró bekezdést találtam a Krémmánián, miszerint ez a szérum egy lengyel gyártó terméke.
 
A honlapon talált előtte-utána fotók mindenesetre meggyőzőek, remélem én is hasonló eredményekkel zárom majd a félévet. Igen! Félévet!


Holnaptól ugyanis 6 hónapon keresztül, minden este használni fogom ezt a szérumot lefekvés előtt, az eredményekről, tapasztalatokról pedig havonta beszámolok. Fotókkal illusztrálva persze! :)

A sorozat 2. részével kb. 3 hét múlva jelentkezem, 3 hét használat után kezd ugyanis látszani a változás, vagyis akkor érdemes először "mérni" a növekedést és akkor kaptok részletes tesztet is a szérumról! Csomagolás, illat, állag...tudjátok...:) 

Addig is megmutatom, hogy milyenek a szempilláim most, a tesztelés 0. napján, spirál nélkül: 


És spirállal - amit mellesleg most használtam másodszorra és amit minden alkalommal használni fogok a szempillaszérumos posztokban:


Én nagyon izgulok, remélem néhány hónap múlva a szempilláimmal sepregethetem majd a padlót a seprű helyett! :D

2 megjegyzés:

  1. Szia! Még tavaly vettem Lengyelországban. Elképesztő,hatalmas pilláim lettek tőle, de sajnos nem tartósan. Szerintem állandóan kéne használni ahhoz,hogy megmaradjon a hosszú szempilla.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...