2017. január 21., szombat

Ha szükségem lenne egy új...

Hogy őszinte legyek, igazából több sminkcuccom van, mint amit a következő 5-10 évben el tudnék használni, így tulajdonképpen semmire nincs szükségem és nem is nagyon vágyom semmire jelenleg.

Imádok mindent, ami smink, ugyanakkor kezdek kissé telítődni (ráférne egy nagy KonMari féle decluttering a sminkes fiókjaimra), éppen ezért nem tervezek mostanában venni semmit. (Így is óriási lemaradásban vagyok a korábbi zsákmányok tesztelésével és posztolásával.)

Ha azonban, egyszer mégis szükségem lenne valamire, vagy féktelen vágy törne rám valami új iránt, akkor pontosan tudnám, hogy mit akarok. :)

Ha szükségem lenne egy új...

...arcápolóra vagy primerre, akkor biztosan a koreai arcápoló termékek között néznék szét. Nagyon szeretnék kipróbálni egy-két Mizon, Benton vagy Cosrx terméket például.
Illetve ha a Glamour/Joy napokon legközelebb is lenne kedvezmény Bioderma cuccokra, akkor egy Bioderma Sébium habzó bőrradírra csapnék le. (Már próbáltam és szerettem nagyon.:)

...alapozóra, akkor biztos, hogy az Estée Lauder Double Wear lenne a nyertes (high-end kategóriában), mert bár még nem volt egymáshoz szerencsénk, biztos vagyok benne, hogy imádnám.


...BB krémre, akkor a thefaceshop egyik BB krémjére csapnék le. Nemrég ugyanis kaptam egy mintát a thefaceshop Bere skin nevű BB krémjéből és egyszerűen imádom. Már meg is vettem volna nagy méretben, de sajnos nem tudom melyik árnyalatot kaptam (csak annyit vettem ki, hogy 201, de nem tudom, hogy V201 vagy N201), így viszont nem szívesen adnék ki 4000-5000 Ft-ot rá. Egy jó dolog azért így is van a dologban: a mintának köszönhetően felfigyeltem a márka BB-jeire. :)

....pirosítóra, akkor a Max Factor pirosítóit venném közelebbről szemügyre először. (A régi verziókat is imádom és az újak is nagyon szimpik.) Csábítanak még a NYX HD pirosítói is (a boltban szépnek tűnt az Intuition, az Amber, a Taupe, a Hamptons és Mauve n out is), illetve a NYX Mosaic pirosítók (Peach, Spice, Silk!) is, de egyelőre nem érzem égető szükségét a pirosító vásárlásnak.



...szemöldökzselére, akkor a megvenném a pinkpandán elérhető Nabla szemöldökkrémjét.
A szemöldökceruzák nem nekem valók sajnos, az ABH szemöldökzseléje szuper, viszont elég drága, ezért adnék egy esélyt a Nablának.

...szemhéjpúderre, akkor biztos, hogy először a MUG foiled vagy duokróm szemhéjpúderei közül választanék 1-2 színt. Ha palettáról lenne szó, akkor vagy kipróbálnék egy Zoeva palettát (pl. a Smoky-t) vagy a Too Faced egyik palettájára csapnék le (pl. a natural matte-re).


...szemhéjalapozóra vagy primerre, akkor kipróbálnám a NYX glitter primerét (és persze vennék mellé egy szép NYX glittert vagy NYX pigmentet is), illetve a NYX nemrég előrukkolt a saját Mixing Mediumával, ami izgatja kissé a fantáziámat.


...ecsetre/ecsetkészletre, akkor Real Techniques ecseteket rendelnék az iherbről.
Vannak Sigma, Coastal Scents, Jessup és Boar Line ecseteim is, szeretem őket, de a RT a legjobb ár-érték arányban!

...rúzsra, akkor tuti biztos, hogy NYX rúzsokat vennék! Az összes rúzsom közül ugyanis a NYX rúzsait szeretem a legjobban. Legközelebb beszerzek pár NYX intense butter gloss-t és néhány NYX matte rúzst is.  Pl. a Natural, a Spirit és a Tea Rose is nagyon szép volt az Alleban. :)



Ti is vezettek kívánságlistát, így pontosan tudjátok mit akartok? Vagy akkor kezditek tanulmányozni a kínálatot, ha felmerül az igény (és nem előbb)?

7 megjegyzés:

  1. Ez egy jó bejegyzés, ma fog kikerülni nálam a lisszaboni beszerzéses post, de nem bírtam ki, hogy ne értekezzek arról, hogy mennyire azt halljuk, látjuk mindenhol, hogy vegyél vegyél vegyél

    VálaszTörlés
  2. Én a Krémmánián vezetek kívánságlistát, ott gyűjtögetem egyrészt azokat a high-end termékeket és niche parfümöket, amelyek jelenleg nem férnek bele a költségvetésembe, de érdekelnek. Másrészt: 1. megjelölöm azokat a kozmetikumokat, amelyeket szeretnék beépíteni a rutinomba, és ígéretes az összetevőlistájuk; 2. nem szeretem és nincs is lehetőségem halmozni a sminktermékeket, egyedül a pirosítóknak tudok nehezebben ellenállni, így abból van több, illetve van egy matt és egy glowy finisű alapozóm. A tökéletes, elérhető árú szempillaspirált és korrektort kutatom évek óta, ezért főleg ezeket veszem föl kívánságlistára.

    VálaszTörlés
  3. Bolgsale nem lesz mostanában?

    VálaszTörlés
  4. Arcápoló: éppen készülök leadni életem első Jolse rendelését, végre elkezdem a kémiai hámlasztást! :)
    Alapozó: a Catrice új, pipettás verzióját szeretném kipróbálni, de sehol nem találtam még a legvilágosabb árnyalatból.
    Pirosító: jelenleg nincs kívánságlistás darab, de egyszer szeretnék majd egy Too Faced és egy Stila darabot is magaménak tudni! :)
    Szemhéjpúder: paletták minden mennyiségben! :D (Too Faced, Tarte, KatvonD, ABH stb.)
    Ecset: vicces, de Aliexpress-ről tervezek hamarosan valami olcsóságot rendelni :D Amúgy kipróbálnám végre a Sigma ecseteit!
    Rúzs: állandó tartós-rúzs keresésben vagyok, szívesen kipróbálnék még több folyékony rúzst, ill. valami drágát, hogy megnézzem, tényleg van-e különbség egy high-end és egy drogériás rúzs közt. :)
    Kívánságlista mindig van, de nagyon megfontolom a vásárlásokat. Főleg mostanában, hisz van elég cuccom, ahogy Te is írtad. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszenek az ehhez hasonló bejegyzéseid. Most olvasom a Konmari-könyvet, borzasztóan túlzónak és idegesítőnek tartom a nő stílusát, de azóta egyre kevesebb dologgal kapcsolatban érzem, hogy azonnal "meg kell vennem". Talán mert már érzem, hogy mennyi dolog halmozódik itthon, amire régen annyira vágytam, most pedig csak a helyet foglalja. És igen, nincs szükség a nyolcvanadik palettára, főleg, ha szemceruza-spirál kombináción kívül mást csak nagyobb ünnepeken használok a szememre :D Inspirációnak vásárláshoz és nem-vásárláshoz is szuper ez a bejegyzés, köszi :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...