2017. május 1., hétfő

Teszt: theBalm Fratboy pirosító

A kedvenc pirosítóim mindegyike középkategóriás pirosító (pl. Sleek, Max factor, NYX, Milani).
Sokféle márkával, az olcsóbb és a kicsit drágább pirosítóimmal (900-3500 Ft közöttiek) is tökéletesen meg vagyok elégedve, így sokáig eszembe sem jutott drágább pirosító után nézni.

Nemrég azonban győzőtt a kíváncsiság és megrendeltem a theBalm Fratboy nevű pirosítóját, hogy lássam mennyivel tud többet (ha egyáltalán többet tud), mint az én szeretett, árukat tekintve középkategóriás darabjaim. Lássuk! :)


Csomagolás: A design rendkívül bájos, ahogy azt már a theBalm-nál megszokhattuk. Anyagát tekintve kemény karton, ami talán nem a legjobb, legstrapabíróbb megoldás, de legalább könnyű, vékony (vagyis nem foglal túl sok helyet), a mágneszárnak köszönhetően elég jól záródik, tehát nem jelent túl nagy kockázatot utaztatni.
Egy kis tükör is helyet kapott a fedelében, de ha engem kérdeztek túl kicsi ahhoz, hogy azt használva vigyük fel a pirosítót, maximum igazításhoz lehet jó. Összességében a csomagolása mindenképpen egyedi, szemet gyönyörködtető és a vicces felirat a belsejében gyakran mosolyt csal az arcomra, de jobban örültem volna egy jó minőségű műanyag borításnak, mert a karton eléggé koszolódik.







Illat, textúra, pigmentáltság: A pigmentáltságára nem lehet panasz. Nem túúúl pigmentált, így szerencsére nem olyan könnyű vele "bohócot csinálni magadból", de nem is kell sokáig építgetni a színt. A tapintása nem olyan selymes, mint mondjuk a Milani pirostóim, inkább szárazkás, de ez a használat közben nem okoz nehézségeket. Szépen terül, nem kell rétegezni - de lehet, könnyű eldolgozni, egyenletesen fed, nem nagyon tudok belekötni. Illata nincs.



Szín, finish: A színe valahol a rózsaszín, a barack és a korall közt van. Hogy merre dől a mérleg nyelve, az főleg a bőr tónusától, színétől függ. Rajtam inkább meleg rózsaszín, mint barack vagy korall.
Határozottan meleg tónusú, üde, nem is túl sötét, nem is túl világos árnyalat. Tavaszra-nyárra, világos vagy közepesen sötét bőrre ideális. Finishét tekintve matt.
(Az első képen önmagában, alapozó fölött, a második képen lepúderezve látható.)




Tartósság: Rajtam minden pirosító - legyen az olcsóbb vagy drágább - tartós, ez is. Napközben nem kell igazítanom, nem tűnik el a színe az arcomról estig sem, sőt nagy melegben sem.

Ár, beszerezhetőség: Tudtommal itthon csak a notinoról lehet beszerezni ezt a pirosítót, ahol egyébként normál esetben 6160 Ft-ba kerül, de a közelgő Anyák napja alkalmából most elég nagy akciók vannak a notino háza táján theBalm termékekre (is). :)


Összességében: Semmi rosszat nem tudok róla mondani. Szeretem, nem bántam meg, hogy megvettem, ajánlom Nektek. Kétségkívül imádnivaló a csomagolása, nagyon szép a színe, tartós, jó vele dolgozni, nagyon lassan fogy, így tuti, hogy egy életre elég lesz ez a mennyiség, szóval jó vételnek tartom, főleg ha éppen akciós, mint most. :)


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...