2011. február 1., kedd

Coastal Scents 88 Metal Mania Paletta teszt

A Make up plaza megnyitása után első dolgom volt beszerezni ezt a palettát. Azért tetszett meg nagyon, mert kivétel nélkül minden szín metálosan csillog (én nem nagyon szeretem a matt színeket) és gyönyörű színei vannak. Készíthetsz vele színes, feltűnő és natúrabb, természetesebb sminkeket is. Kb. 50-50 százalék a színes, és a barna-szürke-bézs árnyalatok aránya. A palettában sötétebbnek tűnnek a színek, mint amilyenek valójában, felvitelkor világosabbá váltak, de nem mind és nem zavaróan!



A rendelésről annyit, hogy minden a legnagyobb rendben történt, a paletta 3 napon belül ideért, sem külső sérülés, sem összetört szemhéjpúder nem volt rajta/benne. A minap láttam, hogy emelték az árát, én még valamivel olcsóbban vettem.

A minősége szuper, szemhéjalapozóval a 12 órát simán kibírja, nagyon szépen pigmentált és csodásan csillog! Nagyon szeretem. Selymes textúrájú, könnyű vele dolgozni,  mindent tud, amit egy szemhéjpúdernek tudnia kell. Ha nagyon-nagyon kritikus lennék, akkor azért megemlíteném, hogy az applikátorok szokás szerint használhatatlanok, de nem teszem. :P :)




A lényeg, hogy mindenkinek szívből ajánlom! Rengeteg szebbnél-szebb sminket lehet vele készíteni, és utazásnál is hihetetlenül praktikus, egyrészt a variációk, másrészt a tükör miatt!

Jöjjön egy swatch is a végére! :D Szerintem csodaszép!


2 megjegyzés:

  1. Basszus! Tényleg nagyon szépek a színek az ujjadon (is). Én 88 Shimmert rendeltem tőlük, 2 nap alatt megkaptam és gyönyörű, imádom! Nagyon pigmentált, szuperül csillog, fényes, szóval én is csak jót tudok mondani. Nagyon meg vagyok elégedve a palettával. De annyira szép az ujjadon, hogy muszáj nekem is egy ilyen metál paletta. Egyébként említetted, hogy drága. Szerintem egyáltalán nem, ugyanis ha megrendeled USA-ból akkor a szállítással együtt drágább, mintha a Make Up Plázából megvennéd a szállítással együtt. Még akkor is, ha nem akciós az ár a MUP-ban. Abszolút a földön járnak az árakkal. A Barry M cuccai meg ugyan annyiba kerülnek, minta gyártónál, sőt vannak, amik olcsóbbak.

    VálaszTörlés
  2. Nem tartom drágának. :) Csak egyszerre kiadni ennyi pénzt 1 termékre, talán másoknak (és nekem is) soknak tűnhet, de ha belegondolunk, nagyon megéri az árát. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...