2011. február 26., szombat

Sminktárolás 3. rész

Palettatartó

Ma is egy olyan irodai eszközt szeretnék nektek megmutatni, ami szerintem hihetetlenül praktikus dolog, minden paletta gyűjtő, make-up rajongónak nagy hasznára válhat a sminktárolás, azon belül is a paletták tárolása során. Róla lesz szó:

Be kell vallanom, ennek az eszköznek a palettatartóként való használata nem az én ötletem, egy sminkkollekciót bemutató videóban láttam egy youtube gurunál még évekkel ezelőtt. Már akkor nagyon megtetszett, tudtam, hogy nekem ilyen  kell!

Nem tudom, hogy ti ismeritek-e és tudjátok-e hogy mi ez, nekem fogalmam sem volt róla, hogy mi is ez pontosan és egyáltalán mire használják. A videóban nem hangzott el a neve, hasonlót pedig még sehol nem láttam. Nem untatlak titeket a részletekkel, a lényeg, hogy hosszas kutatás után végre kiderült: ez egy irodákban használatos, boríték ill. levéltartó.

Papírboltokban, irodaszereket forgalmazó üzletekben (általában) megtalálható, én konkrétan a Müllerben vettem, az ára 1000 Ft körül volt. Fémből készült, kétféle színben láttam eddig, feketében és ezüstben. 3 rekesz van benne, az alján tapadókorongok vannak.

Így néz ki "feltöltve":


Szerintem amellett, hogy nagyon ötletes megoldás, az egyik legcukibb dolog benne, hogy a magnetizált paletták alját/oldalát vonzza (mivel fém), így a palettáid egyrészt katonás rendben sorakozhatnak (nem dülöngélnek össze-vissza), másrészt annyira aranyos érzés, mikor a mágnes behúzza a helyére a kezedből a palettát. :P Ugye értitek miről beszélek? :)

A lényeg: Szerintem ez egy kötelező darab, ha több palettád is van és még van hely a sminkes sarkodban. :)

Remélem tetszett a poszt, további szép estét és jó éjszakát csajok!

UI: Én nem nagyon fogok aludni, mert begyulladt az ínyem és nagyon fáj a fél arcom, de ti azért aludjatok jól!

6 megjegyzés:

  1. Ez tényleg nagyon jó ötlet a nagyobb palettáknak, szerintem beszerzek egyet én is!

    Az ínyedet pedig kamillázd, nekem is begyulladt pénteken, és ez segített.:) Meg állítólag a grapefruitmag olaj is jó rá.

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tippet suzie! Kaptam rá gyógyszert, meg öblögetőt, meg "szuper finom" parodontax fogkrémet, de nem sokat használnak, úgyhogy a kamillát mindenképpen kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik ez az ötlet!
    Én a CD tartóra gondoltam, ami falra szerelhető és fém, hogy abba lehetne belehelyezni az ilyen palettákat. :)
    Úgyhogy én majd egy olyat szeretnék beszerezni, de ez is elgondolkodtató! :)

    VálaszTörlés
  4. klassz ötlet, és jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. tényleg jó ötlet. mágneses dolgot abszolút megértem...:D:D jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. mekkora ötlet... :O nagyon tetszik.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...