2011. július 26., kedd

Sleek tesztek

Bár rengeteg régi teszttel adós vagyok, most mégis egy viszonylag új szerzeményt tesztelek nektek, mert megérkeztek a MUP-ba az új Sleek paletták és mivel a legtöbben biztosan lecsapunk rájuk, gondoltam írok egy tesztet gyorsan a folyékony illuminátorokról és az ecsetről, hogy akinek tetszik, az hozzácsaphassa a rendeléshez őket is. :) Na lássuk:

Sleek Glisten me folyékony illuminátor

A csomagolása letisztult: maratott üveg, matt fekete kupak, fekete és fehér feliratok illetve díszítés. A súlya is rendben van, kellően nehéz. Nekem nagyon tetszik, úgy ahogy van. :)


Illata nincs, ha nagyon szagolgatod, akkor valamiféle alapozó illatot érzel, de nem erős, nem zavaró. 
Az állaga inkább folyékony, mint krémes, az alapozókhoz képest talán valamivel folyékonyabb, de ha elforgatom a kezem, akkor nem kezd el folyni egyik irányba sem.

Egy lapos, ásószerű applikátor segít hozzájutni a krémhez, de ez tényleg csak arra jó, hogy ezzel rápöttyözzük az arcunkra az illuminátort és ne kelljen öntözgetni az üvegből.



Eldolgozni egyébként nagyon könnyű, de ügyelni kell, hogy egyenletesen simogassuk be a bőrbe (ez főleg a sötétebb szín esetén fontos). A felvitel után nem ragad, és bár nem válik púderes állagúvá, kellemes érzetet hagy maga után.     

Két árnyalatban kapható, az egyik az Empress, ami egy nagyon világos, barackosan csillogó árnyalat, a Goddess pedig egy erőteljes bronzos-narancsos szín.


Empress

Goddess
Az Empress tökéletes highlighter, a Goddess pedig fehér bőrűeknek remek bronzosító, a sötétebb bőrűek pedig akár highlighterként is alkalmazhatják, mert gyönyörű fénye van.

Közelről mindkettőben felfedezhetők a mikrocsillámok, de az eldolgozás után mindkettő metálosan csillog. Talán soknak tűnhet a metálfény, de higgyétek el, arcon már egyáltalán nem túlzás, nagyon szép, visszafogott fényt ad a világosítani kívánt területeknek. Szinte lehetetlen túl sokat felvinni, biztosan nem fogsz úgy kinézni, mint egy diszkógömb! :)

Az üvegcse 30 ml, nagyon sokáig elég, mert egyszerre tényleg  csak nagyon kevés kell belőle. 
A MUP-ból megrendelhető, 2200 Ft-ért.

Én nagyon szeretem mindkettőt, ha szereted a folyékony highlightert és bronzosítót, akkor te is meg leszel elégedve velük! 5/5  

Sleek kétvégű (highlighter és kontúr) ecset

Az ecset egy fekete, tépőzáras tokban érkezett, amit nagyon praktikusnak tartok, főleg mivel a kétvégű ecsetekkel mindig az a baj, hogy nehéz tárolni, hiszen nem dobhatod be csak úgy a bögrédbe vagy a vázádba, sőt az ecsettartó tokokba sem. Így viszont ez a probléma leküzdhető. :)



Maga az ecset szintetikus szőrből készült, nagyon nagyon puha (kb. olyan, mint az essence pirosítóecsete), fehér és fekete színű. 


Az ecset szára műanyag, matt fekete, a két végén a „contour” és a „highlight” felirat szerepel, jelezve ezzel, hogy melyik vég mire való. A kontúrozó vég enyhén ferde, a highligteres lekerekített végű. Mindkét vég jól végzi a dolgát, öröm használni. :)

Az ecset hossza kb. 17 cm.
A MUP-ból megrendelhetitek, 2100 Ft-ért.

Szeretem, mert könnyű használni, nagyon puha és nagyon praktikus, nem kell állandóan tisztítani az ecsetet, ha bronzosítani és világosítani is akarsz egyszerre. 5/5

Most ennyi csajok, legyetek jók! :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a higlighterek:) Meg is nézem mik vannak még és lehet rendelek magamnak én is:)

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen jók, nekem a világosabb illuminátor tetszik jobban.:)(Amúgy nekem nagyon furcsák a lapát végű dolgok.:D Volt egy Lovely szájfény, ami nagyon megtetszett, majd a tesztert kibontottam és ilyen volt az applikátor.:D Semmit se lehet csinálni ezekkel.:D Persze a highlighterhez nem gond...)
    Az ecset is nagyon szuper, az aztán tényleg megéri.

    VálaszTörlés
  3. Hú, az Empress gyönyörűséges. Talán a következő rendelésbe ő is bele fog férni :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...