2011. július 27., szerda

Újdonságok

Ma összegyűjtöttem nektek néhány olyan márka újdonságait, amiket nagyon szeretek, előszeretettel használok és ajánlok nektek is. :D Lássuk ki és mivel rukkolt elő mostanában:  

MUP
Az egyik legjobb hír a héten, amit idáig kaptam, hogy megérkeztek a Makeup Plázába a limitált kiadású Sleek i-divine paletták, név szerint:
az i-Divine Curacao Paletta, 
az i-Divine Oh So Special Paletta, 
az Aruba  pirosító, 
a Pout Polish Bonaire és már egy ideje elérhető az i-Divine Monaco paletta is.   

 Monaco

Oh so special
Curacao
Ezeken kívül bővült a termékpaletta néhány Barry M termékkel is (tusfilc, vízálló szemceruza) és a CS 88 Mirage paletta is kapható már, amiről régebben ITT írtam. 
Katt ide, ha még több infót szeretnél az újdonságokról! :)


Sigma  
Egy másik örömteli, bár engem már nem érintő hír, hogy mostantól önállóan, ecsetkészlet nélkül is megvásárolható a Sigmánál az az ecsettartó tok, amit eddig csak akkor szerezhettél meg, ha megrendelted valamelyik "Make me.." kollekciós ecsetszettet.
Most viszont már önállóan is megrendelhető, így aki eddig vágyott rá, de nem akarta megvenni az ecseteket, mert azokat már előzőleg beszerezte, most megveheti magának külön a tokot is. :D Klassz, nem?
Katt ide, ha többet szeretnél tudni a részletekről! 


e.l.f
Végül, de nem utolsó sorban, egy csomó újdonsággal találkozhatunk az elf honlapján is, többek közt a Studio cream szemhéjpúderekkel, a Studio Flawless Finish alapozóval, az új mattító lapocskákkal vagy a 3 részes szemhéjalapozó szettel! 

Katt ide, és nézd meg a többi újdonságot (mert bizony van még bőven!) a "whats new" fül alatt! :)
Ha bármi megtetszik, most érdemes összeállítani egy nagyobb bevásárlókosarat, mert 50% kedvezményt kapsz mindenre, ha 30 font fölött rendelsz! 

Ti tervezitek, hogy rendeltek mostanában valamit a MUP-tól, a Sigmától, vagy az elf-től? 

10 megjegyzés:

  1. Ugyan nem a MUP-ból rendeltem, de nemrég meglett a Sleek Monaco paletta, és imádom! Kicsit féltem tőle h nem tudok majd minden színt kihasználni, de alaptalan volt, azóta színesebben sminkelek :P

    VálaszTörlés
  2. Á, én bevásároltam egy jó időre... :)
    De jó, hogy összeszedted őket!

    VálaszTörlés
  3. ez egy tök hasznos post volt, örülök, hogy így összeszedted. az ecsettartó toknak örülök, lehet majd valamikor rendelek is. oh so special pedig megreeendeelvee juhhhúúú:D

    VálaszTörlés
  4. Júj de jó, úgyis gondolkodtam rajta! Remélem jön a teszt hamar! :P :D

    VálaszTörlés
  5. Ez lehet hogy hülye kérdés, de az ilyen limitált dolgok meddig szoktak lenni? :) Ez az "Oh so special" nekem szimpi... És most látom, hogy végre van a Storm is, szóval lehet, hogy meg kéne rendelnem mg most.. :D

    VálaszTörlés
  6. Közben a kérdésem tárgytalan, mert nem bírtam ellenállni és megrendeltem mindkét palettát... :D

    VálaszTörlés
  7. Évi: Így kell ezt csinálni! :P ;)

    VálaszTörlés
  8. Na ja, úgyhogy egy darabig nem fogok semmit venni, mostanában elég sok mindent vettem össze, úgyhogy le kell állítanom magam. :D Igazából ez a két paletta volt, amit még nagyon be szerettem volna szerezni, mióta csak megláttam őket a webáruházban, ezekről álmodoztam, olyan szépek *.* ... csak eddig ugye nem voltak kaphatóak. Szóval ezzel egy időre bevégeztem, ennek örülni fog a pénztárcám is. :D :) Remélem pár nap múlva tényleg megkapom őket, most még itthon vagyok, úgyhogy várni fogom a postást. :D

    VálaszTörlés
  9. A MUP elég gyors! Legkésőbb jövő héten meg kell kapnod! :)

    VálaszTörlés
  10. A Sleek oh so palettát én Angliából rendeltem és már itt is van.. és nagyon szép! :) Bár a bad girl paletta színei sokkal szebbek! ;)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...