2011. december 31., szombat

elf zsákmány

Most már egyre biztosabb, hogy a következő hónapban dúskálni fogtok a rengeteg tesztben, mert így karácsony táján, kihasználva a sok akciót, annyit zsákmányoltam, amennyit már régen nem. :)

A két ünnep között megérkezett az elf rendelésem és még egy naggyon izgi csomagot is várok, de az szerintem később érkezik meg. Addig is megmutatom, mi volt a kis elf-es csomagocskában:


elf Mineral szemhéjpúderek - Sassy, Royal és Glamorous
Ebből a szemhéjpúderből már van 4 másik színem, és nagyon szeretem őket, nem sokat gondolkoztam, hogy rendeljek-e még. :)

elf Mineral ajakrúzsok - Nicely Nude, Coral Reef, Rosy Raisin
A külföldi make-up guruk nagyon dicsérik az ezeket a rúzsokat, így kíváncsiságból én is rendeltem párat. (Ez még a nagy rúzsbeszerző akcióm előtt volt. :) 

elf Super Glossy Lip Shine szájfény - Angel
Egy ideje kifogytam a színtelen szájfényből, ami egy lánynak sem hiányozhat a sminkkollekciójából, így gyorsan le is csaptam egyre. Így elsőre nagyon tetszik, néhány szín biztosan felkerül a kívánságlistámra. :)

Mindenről lesz teszt, ahogy mindig, csak győzzétek olvasni. :)

Ti rendeltetek az elf-től a Karácsonyi akciók idején?
Mi a kedvenc elf terméketek?
Szeretitek ezt a márkát?

5 megjegyzés:

  1. Decemberben érkezett meg az első rendelésem, a mineral ecsetekből válogattam párat. Ugyan még a tesztelési fázisban vannak, de máris ki merem jelenteni, hogy messze felülmúlták a várakozásaimat.:)
    Biztos, hogy fog még tőlük csomagom érkezni.:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem december 14- én küldtek sms-t hogy postázták a rendelésem, de még nem kaptam meg. Jártatok már így? :(

    VálaszTörlés
  3. Údejó, várom a teszteket:) A Royal nekem is megvan:)
    Én kétszer rendeltem tőlük, nagy kedvenceim a studios ecsetek arcra (a lapos tetejű púderecset és a stipple brush), a studios krémpirosítók (nagyon szépek, könnyen eldolgozhatóak és tartósak), a natural radiance pirosítók közül a Glow van meg -nyáron nagyon imádtam-, a warm bronzer is szuper -nem csillámos-.
    A következő rendeléssemel pedig tutira érkezni fog egy kabuki...:)))

    VálaszTörlés
  4. Gumikacsa: simán van 10 munkanap a szállítás, úgyhogy még nem aggódnék, ünnepek is voltak... Viszont nekem a 2. csomagom eltűnt valahol a reptér és a posta között... elég macerás volt megoldani, de végül kb 1,5hónap(!...ennyire jött ki a procedúra a mindenféle előírással) után újra kiküldték nekem,és azt már meg is kaptam.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, most megnyugtattál. Már elkönyveltem, hogy elveszett, de akkor most még bízok benne, hogy a hét elején megkapom. :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...