2012. szeptember 23., vasárnap

10 Pan Projekt - vége! :)

Mára sminkes posztot terveztem, de másképp alakult...Reggel ugyanis az utolsó adagot sikerült kipréselnem a 10 Pan Projekt utolsó áldozatából, a Nivea karcsúsító zseléjéből. Ennek annyira megörültem, hogy félretéve a sminkelést, úgy döntöttem, gyorsan megírom a posztot. :)

Az elmúlt két hónapban semmit nem vettem, tusfürdőn, samponon, dezodoron és körömlakkon kívül, úgyhogy érik már egy netes rendelés, de egyelőre visszafogom magam és végiggondolom mi az, amit tényleg nagyon szeretnék. :)

A Projekt indulásáról  ITT olvashattatok, most lássuk, hogyan végződött az akció:      

Nivea My Silhouette! Alakformáló zselé - A legutolsó áldozat. Nem szerettem használni, ragacsos, folyós, zöld....nem jött be. Egy alakformáló zselénél persze adódik a kérdés: Használt?....Nem mértem, és nem fényképeztem magam, ezt le kell szögeznem. Vajmi kevés javulást tapasztaltam ami a narancsbőrt illeti, de látványosan nem tűnt el, szemmel láthatóan, jelentősen nem lett jobb a helyzet.



Avon Anew bőröregedést késleltető arctisztító gél - Viszonylag hamar kivégeztem, mert a mindennapi arclemosómmá vált. Nem volt rossz, de semmi extra, nem vásárolnám újra.



Mac Fix Plus minta - Őt is rövid időn belül sikerült elfogyasztani. Mióta kiürült, nem éreztem a hiányát, nem venném meg a teljes flakont. Talán egy olcsóbb verziót, ha mégis vágynék ilyesmire, de egyelőre elvagyok nélküle.



NYX egyrészes szemhéjpúder "Nude" - Napi szinten használtam, ő volt a kedvenc matt szemhéjpúderem, amit a szemöldök alá vagy satírozáshoz használok általában. Szeretem. Újra fogom vásárolni.



Max Factor Xperience ajakbalzsam - A végére már nagyon untam a színét és az ízét. A tartóssága sem kiemelkedő, és a hidratáló hatása sem az igazi, örülök, hogy elfogyott.



L'Oréal Volume Shocking szempillaspirál - Nem sikerült elfogyasztani a szó klasszikus értelmében, ugyanis elég hamar beszáradt. Egy-két hét intenzív használat után lehetetlen volt befesteni vele pillákat, rövid úton végeztem vele. Nem vásárolnám újra.

essence get BIG! lashes szempillaspirál - A kezdetek kezdetén nem szerettem, ezért is került be az áldozatok közé. A projekt felénél igazán megszerettem, az elmúlt két hétben azonban (mikor már kezdett beszáradni) ismét úgy éreztem, hogy van Nála sokkal jobb spirál is. Most is vegyesek az érzéseim, nem vásárolom újra azt hiszem.



 elf szájfény helyett 2 L'Oréal Accord Parfait alapozó - Na, vele az történt, hogy valahol elhagytam még a projekt elején, így nem sikerült szó szerint elhasználni. Mivel így nem lett volna teljes a projekt, így helyette felajánlom a múlt héten kiürült alapozóimat, rögtön kettőt, hogy ezt a kis bakit jóvátegyem. :) 




elf Studio pirosítók "Candid Coral és Mellow Mauve" - Több mint a fél pan látszik mindkét árnyalatnál, úgyhogy sikeresnek nyilvánítom az akciót.:) A végére egészen megszerettem a Mellow Mauve-t, de a Candid Coralt világosnak éreztem, utóbbit nem hiszem, hogy újravásárolom.  


Éééééésss ennyi! :) 

Már alig várom, hogy megfogjam a kiürült flakonokat és a szemetesbe dobjam őket...nagyon jó érzés, hogy ennyi mindent elhasználtam, nem ment kárba semmi, viszont megszabadultam egy csomó mindentől. :D

A projekt tehát hivatalosan véget ért, de ezután sem fogok ész nélkül mindent összevásárolni, csak hosszas gondolkodás után, alaposan végig gondolva, hogy mim van, mim nincs, valamint folytatom a sminkkészletem csökkentését további Blog Sale-ekkel és a felesleges dolgok kifogyasztásával. :)

Szép napot Nektek! Sziasztok!

3 megjegyzés:

  1. Ohhh szép teljesítmény! Irigykedek és gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Én is irigyellek, én olyan lassan haladok bár nem a szószórós értelemben vett 10 pan projektet csinálom de alig fogynak a cuccaim. :S

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...