2012. november 14., szerda

A tökéletes korrektor nyomában: Missha The Style Perfect Concealer

Már egy ideje keresem a tökéletes korrektoromat. Nincs túl sok bőrhibám, de olykor van egy-két piros folt, pattanás vagy seb, amit szívesen elkendőznék, illetve szeretek a szemem alá is tenni a korrektorból, mert akkor kevésbé tűnik fáradtnak a szemem.

Valami olyasmit keresek, ami a szem alatt és a bőrhibákon is használható, erős fedésű, tartós és nem túl drága. A Missha korrektorától ezért sokat vártam, lássuk, hogy teljesített!




A csomagolás: Egyszerű, kör alakú, fekete műanyag tégely. A teteje átlátszó, a feliratok fényesek, ezüst színűek. Nagyon könnyű, jól záródik, kicsi, nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Nem kelt minőségi hatást, de nem is tűnik "gagyinak".

Szín: Két színben kapható összesen, én a világosabbat rendeltem, gondolván a télre. A neve Light Beige.



Illat: Visszafogott BB krém illata van, a Lioele Beyond -hoz hasonlít, de annál jóval szolidabb, púderes illatú.

Állag: Az első finom mozdulatok során nagyon krémes, felvitelkor azonban azonnal púderessé és mattá válik. Könnyen eldolgozható, de hajlamos beleülni a pórusokba, pici ráncokba, főleg a szem alatt. Az arc többi területén nem volt vele gond, de rögtön a felvitel után a szem alatti ráncokban hamar összegyűlt, viszont miután újra bedolgoztam a bőrbe, már nem volt gond a nap folyamán.


Fedés: Erős! Már ujjbegyen szemlélve is egyértelmű, hogy erősen pigmentált, az én piros foltjaimat, a pattanások után maradt apró sebeket és a szem alatti karikákat is tökéletesen elfedi. Építhető, de önmagában is elég ügyes.

A kezemen lévő anyajegyen próbálom megmutatni a fedést.

Korrektor előtt:



Korrektor után:

1 réteg

2 réteg

Tartósság: Ismét a szem alatti területen vérzett el, a nap végére onnan szinte teljesen eltűnt, viszont a bőrhibákon, az arc többi területén kiválóan szerepelt. Nem tűntek elő a csúnyaságok, nagyon jó munkát végzett.

 A korrektor az Ebay-en vettem, egy koreai eladótól, kb. 1200-1500 Ft-ért:
http://www.ebay.com/itm/MISSHA-The-style-Perfect-Concealer-1-Light-Beige-Made-in-Korea-/320976024912?pt=US_Makeup_Face&hash=item4abba97550

Összességében: A szem alatti karikákat nem, de a bőrhibákat annál inkább eltünteti. Mindenképpen szükségem lesz egy jó folyékony korrektorra is, de csak ezt a korrektort fogom használni, ha valamit el kell fedni az arcom egyéb területein. 4/5

5 megjegyzés:

  1. Én a stifteset rendeltem meg nemrég, a postást várom, a napokban fog megérkezni, azt pont a szem alá ajánlják és ezért vettem. Ezt is néztem, de ha szem alá nem jó akkor felejtős.

    VálaszTörlés
  2. Nem jól fogalmaztam, aplikátoros, úgy néz ki, mint egy szájfény... a csomagolása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az is Missha The Stlye, csak az az Eye Brightener változat. Én is meg fogom rendelni valamikor. :)

      Törlés
    2. Maybelline Affinitone korrektorom van most, ódákat zengtek róla a krémmánián, nekem szem alá nem jó, szépen beül a karikákba (amelyek akkor vannak ha nem alszom eleget) a szemzugomnál a bőr kicsit lilás, azt féligmeddig elfedi, de szárítja a bőröm és úgy néz ki kissé, mintha csippás lennék több nap kenés után. Ehelyett vettem a Misshat, remélem jobb lesz.Az arcom többi részére jó a jelenlegi, ott száríthat, úgyis csak pattanásra vagy annak a helyére kenem.

      Törlés
  3. Sziasztok! Szoktátok púderrel fixálni a korrektort a szem alatt? Akkor elvileg nem mozdul el. Én a coastal scents eclipse palettáját használom, eldolgozom a szemem alatt, figyelek, hogy ne üljön be a ráncokba, transzparens púder rá, és kész is, egész nap ott marad.:) És a bőrhibákon is jól teljesít.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...