2012. november 7., szerda

essence pigment körömre :)



Sziasztok Lánykák!

Ma egy újabb tesztet hoztam nektek; egyszerűen nem tudok kifogyni a Primőr Kft. találkozóján kapott dolgokból. :) Mai alanyunk az essence újdonsága, az essence colour art pigments studio 54-es darabja.



 Elbűvölő színeket sikerült összehozniuk, nekem hihetetlenül tetszenek, és a legjobb, hogy három az egyben szemre, szájra és körömre is felvihetők. Én persze a körmömön teszteltem és nem csalódtam! Íme a részletek:


Az essence természetesen több kiegészítőt is készített a pigmentekhez, ilyen a szilikonvégű applikátor, a párban kapható tégelyek, valamint egy alapozó lakk. (Utóbbit nem használtam, a honlapon írják róla, hogy hosszan tartó csillogást biztosít a csillámoknak.) 

Ami nekem nagyon szimpi volt már az elején, hogy bár ezek a kiegészítők ajánlottak, mégsem feltétlenül szükségesek. Én külön tégelyt most nem használtam, mivel nem akartam keverni a színeket, csak a csillámos tégely kupakjába öntöttem ki egy keveset. A szilikonos applikátor abszolút nyerő, bár kétségtelen, hogy azért meg kell tanulni bánni vele. Én eredetileg csak a körmeim végére szerettem volna csillámot, amolyan francia manikűr szerűen – hát ez nem teljesen sikerült, mint az látjátok is, de azért így is maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. 
Alapszínnek egy sötétzöld S-HE lakkot használtam, majd erre került rá az aranyszínű csillám, miután már megszáradt az alap. Fedőlakknak nagy kedvencemet, az essence studio nails better than gel nails lakkját használtam – két rétegben. Aki olvasta a korábbi írásaimat, tudhatja, hogy nem vagyok híve a sok rétegű lakkozásnak. Itt sem volt feltétlenül szükséges, a csillám „megkötött”, viszont a felülete egy kicsit érdes volt, mint általában a csillámos lakkoknak. Én azt szeretem, ha selymesek a körmeim, ezért kentem rá mg egy réteget, amivel viszont eléggé megnehezítettem a saját dolgom, már ami a fotózást illeti – nehéz olyan szögből elkapni, hogy látszódjon a normális szín, ne csak a csillogás. :)




Összességében nagyon elégedett vagyok. Legjobban az tetszik, hogy a lehetőségek szinte végtelen tárháza áll nyitva előttem akár két különböző színnel is, rengeteg új árnyalatot lehet kreálni. A régi olvasók azt is tudják, hogy szeretem mindig feldobni valami extrával a körmöm, általában az essence csillámos fedőlakkjait használom erre a célra, amiket szeretek is nagyon. Ebben az esetben egy kicsit árnyaltabb, visszafogottabb a végeredmény, az sem zavaró, hogy mindegyik ujjamra került belőle (a nagyobb csillámokat csak egy vagy két ujjamra szoktam tenni).

Ajánlott fogyasztói ára 849,-, ami szerintem teljesen reális, főleg multifunkcionalitását tekintve. Én biztosan beszerzem még a rózsaszín és a piros változatot is, és az új, twilight kollekcióban is vannak ígéretes darabok.

Bátran ajánlom azoknak is, akik nem nagyon szoktak kíséretezgetni ilyesmivel! Azt leszámítva, hogy a fél konyha csillámos volt, nem ütköztem nagyobb akadályba, a végeredmény pedig mindenért kárpótol! :)

6 megjegyzés:

  1. Szerinted, ha összekeverek egy ilyet (az utsó sorban levő sokszínűt néztem ki) egy glitteres fedőlakkal, nagyon nehéz lesz leszedni? Mert az ominózus lakk magában nagyon kevés csillámot visz fel, és bízom benne, hogy talán így kapok egy sűrűbb, alig áttetsző lakkot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért, hogy reklámozzam, de van az essence-nek egy olyan alaplakkja, ami direkt csillámos lakkok alá való - egy rétegben le lehet utána húzni, mikor le akarod szedni. Én még nem próbáltam, de jókat hallottam róla.

      Egyébként szerintem nem nehezebb leszedni, mint a normál csillámos lakkot, nekem teljesen simán lejött, bár a csillámos lakkok is elég könnyen lejönnek, főleg, ha fürdés vagy mosogatás után mosom le őket. :)

      Törlés
  2. Na ha nagyon nem bírsz azzal a sok ajándékkal, szívesen besegítek :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) sajnos a végére már csak olyan maradt, ami nekem sem tetszik túlságosan, ezért is halogatom annyira.. no de talán a héten sikerül befejezni! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...