2012. november 9., péntek

Termékek, amiktől többet vártam 1.rész

Nagyon rosszul esik, hogy ilyen jellegű posztot kell írnom erről a termékről, mert nagyon tudtam volna szeretni. Több tesztet is olvastam róla és mindenhol nagyon dicsérték, úgyhogy nyugodt szívvel sétáltam be az üzletbe érte. A színe imádnivaló, a márka is ígéretes, úgy tűnt, hogy ez lesz a hónap egyik legjobb vására.

Nem sokkal később azonban rá kellett jönnöm, hogy több szempontból is gyengébb, mint amihez hozzászoktam és egyre kevésbé tudtam lelkesedni érte. Ő az essence cherry blossom girl pirosítója.


A csomagolás rendben van. Jól záródik, nem zavar a sok-fényes műanyag, nem túl zavaróak a feliratok, a pirosító felülete pedig hihetetlenül cuki.
 

A színek is nagyon szépek, világos és sötét árnyalat, amit használhatsz külön-külön és együtt is. Tapintásra selymes, illata sincs és szemet gyönyörködtető az egész.

Jaj ez a virágos minta...

Eddig minden oké. Innentől kezdve viszont csak rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.

Rettenetesen porzik. Nem várom el, hogy egyáltalán ne tegye (ettől még lehet nagyon jó egy pirosító), de ezt már soknak találtam. Ezen mondjuk túl tudtam volna lépni, ha az ecsetre ezáltal elegendő festékanyag került volna, ami aztán néhány mozdulattal adott volna egy kis színt az arcomnak. De sajnos nem.

 Ezek a mintákat a sokadik húzásra sikerült elérnem.

Akármilyen ecsettel próbáltam és akármilyen sokat köröztem a pirosítón az ecsettel, a legtöbbször semmi nem látszott. Bár valameddig építhető és való igaz, hogy könnyen eldolgozható, de ezzel a gyenge pigmentáltsággal nem tudok mit kezdeni. :(

A tartóssága egyébként rendben lenne, ha reggel sikerül megfelelően intenzív színt kicsikarni belőle, akkor a 6. óra után is látszik, de ezért annyira meg kell küzdenem, hogy inkább nem nyúlok érte.

Persze az, hogy Nekem negatív tapasztalataim voltak vele, nem jelenti azt, hogy rossz ez a termék.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak túl világos nekem vagy elveszik a színe a sárgás bőrömön (egy porcelánbőrű lánynak talán beválna), de nekem nem lett a kedvencem, pedig nagyon-nagyon szerettem volna, ha beválik. :(


Ti is megvettétek? Ti maximálisan elégedettek voltatok vele? 

6 megjegyzés:

  1. Ez már a boltban is látszott, én ezért nem vettem meg.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg cuki és hú de nagyon szépnek tűnik a kezeden és az ujjaidon. Kár, hogy nem töltöttél fel képet magadról, mert így nem tűnik rossznak.
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. Én a porcelánbőrű tábort gyarapítom és szeretem ezt a pirosítót, még véletlenül sem festek bohócarcot magamnak vele. :) Épp a nagyon visszafogott színe miatt vettem meg.

    VálaszTörlés
  4. én pont ezért nem vettem meg, gondoltam hogy a kreol bőrömön nem fog látszani,de az fura hogy normál bőrön se:S

    VálaszTörlés
  5. Nekem viszonylag világos bőröm van és az egyik kedvencem mostanában. Engem totál elvarázsolt már a boltban. Tény, hogy porzik, de nekem azért látszik az eredmény és tényleg ehhez nyúlok a legtöbbet.

    VálaszTörlés
  6. én nagyon sajnálom, hogy elkapkodták, és sehol sem tudtam már beszerezni, mert nagyon fehér az arcbőröm, ezért a halovány pirosítókat részesítem előnyben. inkább építgetni kelljen a színt :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...