2012. november 10., szombat

Tipp a Joy-napokra: L'Oreal Infallible szemhéjpúderek!!

A hétvégén tombol a JOY vásárlási láz, ami azt jelenti, hogy a L'Oreal termékekre 50%-os kedvezményt kapunk bizonyos drogériákban. Bár gondolom már mindenkinek megvan a kis bevásárlólistája, én azért megírtam gyorsan a posztot az újonnan szerzett Infallible szemhéjpúdereimről (amit tegnap zsákmányoltam), hogy aki eddig bizonytalankodott, az könnyebben dönthessen és még a hétvégén lecsaphasson rájuk. :)


Tavaly ilyenkor már írtam egy tesztet az 014-es színről, az Eternal Black-ről. Akkor még csak egy színben volt meg, de tudtam, hogy még venni fogok egy párat. :) A múlt hónapban szereztem 2-t, tegnap pedig 3 szín jött velem haza.:)

Hogy miért imádom őket? 
Azért, mert ezek a legeslegjobb szemhéjpúderek, amikkel valaha találkoztam:
- hihetetlenül pigmentáltak (egyetlen apró érintéssel olyan intenzív színt kaptam, hogy csak ámultam),
- gyönyörű színekben kaphatóak,
- a textúrájuk mesés (hasonlít a Sleek palettákban található metálos színek textúrájához),
- a finish metálfényű (ami a kedvencem),
- ráadásul szemhéjalap nélkül is egész nap tartósak!



A színek: 
021 - Sahara Treasure: egy gyönyörű arany, nem is sárgás, nem is hideg fényű. 
009 - Permanent Khaki: világos fűzöld, nagyon szép!
006 - All night blue: éjkék, semmi lilás tónus!
033 - Tender Caramel: világos bézs. Nem olyan extra, de tökéletes a natúr sminkekhez.
005 - Purple Obsession: meleg fényű püspöklila.  


A véleményemet és a árnyalatok neveit már ismeritek, most jöjjenek a swatch-ok! :)




 Az aranyat már használtam, azért ilyen a felülete.


 






Minták, amik alap nélkül, egyetlen finom mozdulattal készültek: 






 A lilára fókuszálva...

A bézsre fókuszálva. :)


 A lila ezen a képen gyengébbnek tűnik mint a többi, de nem az!

Normál áron 2000-2500 Ft (én ennyiért is megvenném), de a ma és holnap 1000-1250 Ft-ért be tudjátok szerezni! (Én minden egyes színt meg fogok venni idővel azt hiszem....:)

Én azt mondom ne habozzatok, irány valamelyik Rossmann vagy Müller! :D

13 megjegyzés:

  1. A lila és a kék tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek, a sahara treasure van meg nekem, de az all night blue is nagyon tetszik!!! Sajnos nem olyan olcsó szerintem :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem már 3 van, ma veszek még egyet-kettőt :)Pont a zölden és a lilán gondolkoztam, jó hogy írtál róluk! :)

    VálaszTörlés
  4. Igazad van, ezek a szemhéjpúderek fantasztikusak! Nekem a permanent khaki van meg és imádom.

    VálaszTörlés
  5. Az All night blue a legjobb, nagyon tetszik. De az áruk tényleg pöppet drága.

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom, hogy más is járt-e úgy, mint én most a Müllerben..Szóval megyek, kiválasztom a szempillaspirált és megyek fizetni a L'orealos 50%-os kuponnal..Erre a kasszánál az eladó kéri tőlem a másik Mülleres kupont is, hogy csak akkor 50% az engedmény, ha a másik kupont is odaadom neki, amire az van írva, hogy a háztartási osztály konyhai termékeire vonatkozik 20%..Én nem értem, hogy ennek a kuponnak mi köze a L'orealhoz..Természetesen nem volt nálam az a kupon csak a L'orealos, így csak 30% volt a L'orealra..Hazajöttem, egyből megnéztem a Joyt, hogy valahol írják-e, hogy a két kupon csak együtt érvényes, de nem és a kuponokon sincs rajta...Vagy én vagyok a hülye és elnéztem? csak nagyon felmérgeltem magam, mert direkt átbuszoztam egy másik városba ezért és így megjártam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy jártam!
      Ez elég durva sztem, én háztartási cuccot is vettem, vagyis két kuponnal mentem, de nekem sem járt az 50%, pedig ugye kellett volna..

      Törlés
  7. Nem te vagy a hülye, Nálam is ez volt. Először csak a 20%-osat húzták le, és én szóltam, hogy hoppá a végösszeg így még sok, mert fél áron kellene kapnom a terméket! És akkor lehúztuk a másik (30%-os) kupont is, és akkor lett jó az összeg.

    Logikátlan a két kupon együttes használata, mert eleve 50% van a L'Oreal-os kuponom, szóval hülyeség kérni a másik 20%-os kupont is. DE!
    Az 50%-oson van egy olyan szöveg, hogy ez a kupon, a 20%-os kedvezmény felett még 30%-ra jogosít. Tehát a kettőből jön ki az 50%.
    (Bár akkor már jobb lett volna, ha arra meg 30%-ot írnak és odabiggyesztik azt a szöveget, hogy a kuponok összevonhatóak, aztán kész.)

    Én gyanakodtam, ezért vittem el az egész újságot úgy ahogy volt, hogy nehogy az legyen, hogy kell még a másik is és ne legyen Nálam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó, nem csak én nem értettem..Azt a szöveget én is láttam, hogy rá van írva a L'orealos kuponra csak semmi nem utalt arra, hogy a másik kupon is kell hozzá..Azért ráírhatták volna igazán, hogy a két kupon együtt érvényes és kész..Na mindegy, csak eléggé rosszul esett :-)

      Törlés
    2. Nem csodálom, én sem örültem volna. :S

      Törlés
  8. Atyaisten! A lila és a bézs valami mesésen mutatnak együtt! Teljesen bezsongtam, mikor megláttam. Tényleg gyönyörűek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...