2014. augusztus 13., szerda

Melyik Goldwell sampon/balzsam lesz a nyerő?

Sikerült végre kivégeznem az összes Goldwell sampon-és balzsammintámat, úgyhogy egyrészt ideje beszámolnom azokról, amikről még nem volt szó, másrészt kiválasztom a kedvencemet, amit nagy méretben is meg fogok venni valószínűleg.


Na, lássuk a medvét!

1. Goldwell Dualsenses "Color" színvédő sampon festett hajra


Mivel csak mintám volt ebből a samponból, azt nem tudtam megfigyelni, hogy tényleg van-e színvédő hatása vagy nincs, de 2-3 alkalom elég volt arra, hogy határozott választ tudjak adni a kérdésre: Megvenném teljes méretben? Igen! Miért?  
- Egyrészt ennek a samponnak rózsaszín színe van. Tudom, hogy ez egy samponnál nem mérvadó, de akkor is! Milyen cuki már ez?! Levett a lábamról! :D
- Másrészt az illata egyszerűen isteni: édes, gyümölcsös, talán szedres?! Nem tudom, de imádtam, kár, hogy elég hamar elillan...szinte csak a hajmosás közben lehet érezni.
 - Az állaga kissé folyékony, de szerencsére nagyon kevés is elég belőle egyszerre, jól habzik.
- És a lényeg, ami miatt erősen gondolkozom, hogy Ő lesz a nyerő: Önmagában, balzsam nélkül is NAGYON puha, selymes és fényes lett a hajam tőle! Egyáltalán nem hiányolta a hajam a balzsamot, ami azt jelenti, hogy a reggeli hajápolási rutinom (mindennap hajat mosok) jóval egyszerűbb és gyorsabb lenne, ha Őt választanám.  
Összességében: Mindent szeretek benne, 5-ből 6 pontot adnék neki! :D

2.  Goldwell Dualsenses "Ultra Volume lightweight" balzsam


A tubusnak megfelelően ez a balzsam világoskék színű és ahogy a nevében is benne van: nagyon könnyű állagú! A többi Goldwell hajkencéhez képest nagyon híg, nem valami krémes, éppen ezért el is használtam egyetlen alkalommal az egész mintát. (Úgy éreztem még nem elég...még nem elég...még nem elég...aztán egyszer csak elfogyott. :S)
Az illata nem rossz, de nem is olyan jó, mint a korábban kipróbált verzióké.
A hatásával meg voltam elégedve, ettől a balzsamtól is puha, selymes és fényes lett a hajam.
Összességében: ez a változat sem rossz, de mivel eddig ez a minta tetszett a legkevésbé, nem fogom megvenni ezt a balzsamot teljes méretben.

3. Goldwell "Color Extra Rich" kifésülő hajbalzsam 


Ezt a balzsamot vastag szálú, könnyen gubancolódó, festett hajra ajánlja a gyártó.
Ez a balzsam is rózsaszín, és ennek is édes, de határozottan virágos illata van! Nagyon fincsi ez is! :)
Az állaga kissé darabos, nem annyira gazdag és krémes, ezért ennél a mintánál is az volt az érzésem, hogy sosem elég a kinyomott mennyiség. Ebből a változatból két mintám is volt, de sajnos el is fogyott két alkalommal mindkettő.
Ami a hatását illeti: nincs új a nap alatt! Ettől a balzsamtól is szép, fényes, egészségesnek tűnő lett a hajam, és egy álom volt beletúrni. :)
Összességében: Ha minta nélkül megrendeltem volna, csak úgy látatlanban, nem bántam volna meg, biztos, hogy örömmel elhasználtam volna, de mivel több Goldwell balzsamot is kipróbálhattam, tudom, hogy van nála jobb.

Egy szó, mint száz: a Goldwell hajápolók nagyon jók, nagy kiszerelésben pedig (1500 ml-esben) abszolút megéri őket megvenni! Nekem személy szerint egyik minta sem okozott csalódást, de a festett hajra való és a szőkéknek szánt verzió tetszett leginkább! Ezek közül az egyiket biztosan megveszem teljes méretben!

(A Goldwell samponokat és balzsamokat az iparfümériában tudjátok megvenni!) 

1 megjegyzés:

  1. A Goldwell Dualsenses "Color" színvédő samponnál nekem csak az illata és színe tetszett igazán,viszont nem vettem észre különbséget,hogy tovább maradt volna élénk a hajam színe. Aminél észrevettem,hogy tényleg van színvédő hatása,az a kevin murphy blonde.angel.wash sampon volt. Amikor a White Hairben voltam,ott ajánlotta az egyik fodrász. Nekem szőke a hajam jelenleg,de sokszor besárgult,fakó,száraz lett,a színkikopásról nem is beszélve. Viszont ez a sampon csodát tett a hajammal. Mind a szalont,mind a termékeiket csak ajánlani tudom :))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...