2013. március 7., csütörtök

2 éves a blog!

Pontosabban 2 éves és egy hónapos, de valamiért februárban nem esett le, hogy eltelt egy teljes év, ezért a késői ünneplés. :)

Nem akarok nagyon érzelgős lenni, de ez idő alatt nagyon a szívemhez nőtt a blog, a bloggerkedés és úgy általában a beauty blogok világa. Nem is tudom mi lenne velem, ha egy-egy zsákmányos körút után nem ülhetnék le a fényképezőgéppel és ne kattintgatnék órákon át, ha nem írhatnék tesztet a kedvenceimről, ha soha egyetlen smink se kerülne a nagy nyilvánosság elé...azt hiszem, nagyon hiányozna ez az egész.

Még mindig nagyon tudok örülni minden visszajelzésnek, minden új követőnek, minden hozzászólásnak, minden e-mailnek. Tényleg nagy-nagy boldogság ez nekem, ezért köszönöm, hogy itt vagytok, hogy olvastok, hogy kommenteltek. Ez rettenetesen jól esik a kis lelkemnek és hihetetlenül doppingol is egyben. :)


Az érzelmi kitörés után jöjjenek a számok. :) Szülinapok, jelentős események/eredmények táján ugyanis mindig átböngészem a statisztikákat és általában ezeket meg is osztom Veletek. Ez most sem marad el, íme két év termése röviden:

 Érdekes, hogy az első poszt 2011 február 1-jén született meg, de a fenti grafikon szerint már 2009-ben is tevékenykedtem.....blogger, én így szeretlek. :P


2011 február 1 óta...
...több mint  361 000 oldalmegjelenítés történt a blogon.
...ezzel együtt összesen 349 posztot írtam.
...összesen 3013 megjegyzést írtatok egy-egy bejegyzéshez.
...729-en iratkoztatok fel a blogra.
...1x változott a blog külseje.
...a legnépszerűbb bejegyzések ezek voltak:


A következő keresési szavak alapján találtatok ide a legtöbben:Végül, hogy valami új, valami poén is legyen ebben az uncsi blogszülinapos posztban, jöjjön néhány vicces meme a blogolásról, annak jó és rossz oldaláról. :)
További szép napot, csajok, sziasztok! :)

16 megjegyzés:

 1. Boldog Blog Szülinapot így utólag! :)

  VálaszTörlés
 2. Bolgog Szülinapot! :)

  http://smallgirlbigcityblog.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszülinapot :) Nagyon jók ezek a képek a poszt végén :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülit! :) Ryan meg cuki :D

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen, csajok! :)

  VálaszTörlés
 6. Boldog blogszülinapot! :)
  Ezek a képek haláliak! :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...