2013. március 8., péntek

Manhattan rúzsok

Egyszer Facebook-on azt mondátok, nem baj, ha olyan rúzsokról írok, amik már nem kaphatóak, mert bár nem tudjátok beszerezni őket, azért jó nézegetni őket.


Sajnos fogalmam sincs, hogy az a két Manhattan rúzs, amit ma bemutatok még kapható-e, de azt gyanítom, hogy nem, mert egyrészt elég régen vettem őket, másrészt 299 Ft volt darabja. (Ilyen alacsony árakkal viszont általában csak készletkisöprés alatt szoktunk találkozni a drogériákban.)
Viszont, ha másra nem is, arra jó ez a poszt, hogy a jövőben ne menjek el a Manhattan display mellett, hanem tüzetesebben átnézzem pl. a rúzsokat is, mert ezzel a kettővel például abszolút elégedett vagyok. :)


A csomagolás: matt fekete alapon, fényes illetve matt fehér betűk. Semmi felesleges szöveg, csak a márkanév a logóval és a rúzs termékcsaládjának neve. Megfelelően záródik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, a tetején pedig egy kimagasodó M betű jelzi, hogy a Manhattan rúzsát tartjuk a kezünkben. Ez nagyon-nagyon jó dolog, hiszen a rúzstartóban, ez alapján azonnal ki lehet szúrni, hogy hol van a kicsike. :)


Amit kicsit sajnálok az az, hogy az árnyalatoknak nincs fantázianeve. Az aljukon csak számokat találunk, de legalább a címke színe utal a rúzs színére.


Illat, állag, pigmentáltság: Mindkét rúzs állaga krémes, kellemes viselet. Könnyű használni, szépen egyenletesen, már egy rétegben is tökéletesen fed. Az illatuk nem valami jó, az a tipikus erős rúzs illat, de ezt csak rúzsozás közben lehet érezni, később nem zavaró.


Tartósság: Átlagos. Nem kiemelkedően tartósak, de nem is tűnnek el hamar a szájról. Az óvatos ivást bírja, az evést természetesen nem. :P

Szín, finish:
67-es: Ő egy narancsos, pirosas, téglavörös árnyalat. Nem teljesen matt, de nem is csillogó, természetes hatása van. Egyértelműen meleg tónusú szín.


Hivatalosan egyébként a rúzs tökéletes krémességet és ápolós ígér. A krémesség tényleg jó, a hidratálás már nem annyira egyértelmű, de az tény, hogy nem szárít durván.


31-es: Ő egy összetettebb árnyalat, bár ez a képeken sajnos nem nagyon látszik. A fotókon ugyanis elég sötétnek és barnásnak tűnik, de valójában élőben ennél kicsit világosabb és nem ennyire barna. Enyhén irizáló hatású, attól függően, hogy hol éri napfény, változik a fénye és a színe (alapvetően barnás, bordós szín, de olykor világos rózsaszín fénye van). Elég megfogalmazhatatlan szín egyébként, remélem a képeken azért majd látszik, hogy mennyire szép. A finsih-e ennek is természetes, nem csillog, nem fénylik különösebben, de nem is matt.


Ez a rúzs ugyebár az X-treme last & shine rúzsok egy darabja, de valójában nem fényes és a tartóssága is átlagos. Érdekes...:P


Tudom, kevesen szeretik az ilyen barnás, pirosas színeket, de Nekem ezek a kedvenceim. Újravásárolnám őket, ha lehetne, főleg ilyen áron. :)

1 megjegyzés:

  1. Szeretem a barnás árnyalatú rúzsokat, én egy sötét aranybarnával nyomtam végig a tini korszakomat bulizás terén, úgyhogy szívesen olvasok ilyen szépségekről! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...