2013. március 16., szombat

Teszt: Max Factor Flipstick - Folky Pink

Ma egy újabb teszttel jelentkezem, mégpedig annak a rúzsnak a tesztjével, amit egy korábbi posztban (ITT) már láthattatok. :) Ő nem más, mint a Max Factor Flipstick Colour Effect. Kezdjük is!


Csomagolás: Ez egy 2in1 rúzs, vagyis a csomagolás két végén 2 különböző színű rúzs csücsül. A két vég természetesen külön-külön és együtt is használható. Az anyag műanyag, a két vég átlátszó, hogy lássuk a színt, a közepe tetszetős, erős bordós-rózsás, olyan bogyós gyümölcs színű. :) Nagy X díszíti a hengert, ezen kívül csak a márkajelzés és a név található rajta. Ránézésre is látszik, hogy a rúzsok külön-külön vékonyabbak, mint egy átlagos rúzs, összesen 5 g az egész. A kupakok egyébként jól záródnak, amit "hangos" kattanás jelez.   

Szín, finish: Az árnyalat neve Folky Pink.
Az egyik vége egy majdnem színtelen, ám határozottan rózsaszínnel irizáló nude árnyalat. Viszonylag nagy ezüst csillámokat tartalmaz, szaténfényű. (Az Avon-nak volt/van egy ilyen majdnem színtelen, de erősen irizáló fényű ajakápoló rúzsa. Ne ez a rúzs határozottan arra emlékeztet.) 
A másik vége egy intenzív, matt, sötét bordós-pinkes árnyalat.
 


Így néz ki a számon:


A két oldalt együtt használva nem sokban módosul a végeredmény a sötét árnyalathoz képest, csak annyi, hogy az intenzív, matt bogyós szín kap egy kis csillámos, irizáló, szaténos csillogást és némileg világosodik a szín is:


Pigmentáltság: A sötétebb szín egy rétegben is tökéletesen fed, a világos szintén, bár ott csak a csillogásból lehet erre következtetni.

Illat, állag: Tipikus Max Factor-os, kellemes, de semmihez sem hasonlítható édeskés illat. Az állaga krémes, szépen siklik az ajkakon, nem ül bele a ráncokba, viselni is jó érzés, nem szárít. :)

Tartósság: Az essence tusfilc után ez a másik olyan termék, ami hajlamos megfogni az ember bőrét. Sminklemosóval történő lemosás után is hagy egy nagyon enyhe, bogyós színt az ajkakon, bár ez annyira nem zavar, csak furcsa.
Napközben egyébként meglepően tartós. Jól bírja a strapát, de azért evés-ivás után nem árt leellenőrizni.   

Ár/beszerezhetőség: 2800-3200 Ft, amit kicsit sokallok, ritkán adok ki ennyi pénzt egy rúzsra. Maximum valami nagy akció keretei közt vásárolnám meg, mert bár drága, tény, hogy maga a rúzs jó minőségű. :) 

Nektek tetszik? :)
 

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...