2014. augusztus 26., kedd

Füstös smink (nem csak) forró éjszakákra!

Néhány poszttal ezelőtt megmutattam Nektek a frissen zsákmányolt Too Faced - Boudoir eyes palettámat, amit  - nem titkoltan - buja, erotikus gondolatok ihlettek.

Bár a palettában nincs túl sok igazán sötét szín, ami az éjszakára, a sötétben elkövetett "bűnökre" utalna - sőt, határozottan a világos színek dominálnak benne! - mégis csábító, dögös, szexi, füstös sminkek készíthetők vele!

Első körben a kedvenc színeimmel dolgoztam, de látok még potenciált ebben a palettában, úgyhogy még később talán lesz vele smink a blogon! :)

A Lap Dance nevű színt vittem fel a mozgószemhéjra - ami a képeken és élőben is inkább szürkésnek, ezüstösnek hat, mint lilába hajlónak, köszönhetően a mellette lévő feketének -, a Satin Sheets a belső szemzugba került, az In the Buff a szemöldök alá, a Fuzzy Handcuffs-szal eldolgoztam a széleket - ami a közeli képeken barnának látszik, de élőben és portrékon is barackosabb, a Voulez-Vous-t és a French Tickler-t pedig az árnyékoláshoz használtam a mélyítővonalban és a külső szemzugnál. Íme:


(A portrék készítésekor össze-vissza sütött a nap, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha néha teltebbek, néha meg fakóbbak a színek...)



(Ja, és a hajamat is kivasaltam félúton....:)






Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

6 megjegyzés:

  1. Mindig nagyon ízlésesen sminkelsz. Tetszik ez a smink is, szépen kiemeli a szemedet! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és illik hozzád ez a színvilág. Gyönyörűen kiemeli a szemed színét :-)
    A paletta is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Csodás a smink, remekül illik hozzád és szépen kiemeli a szemedet :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik Csajok, és köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom a sminkjeid, mindig annyira precízek és gyönyörűek! Igazi inspiráció vagy számomra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha! Köszönöm szépen! Soha nem gondoltam volna, hogy valaki majd általam insiprálódik, de nagyon örülök, ha így gondolod! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...