2014. augusztus 23., szombat

Teszt: L'Oréal False Lash Wings szempillaspirál

Az egyik legmegbízhatóbb márka, ha szempillaspirálról van szó, a Max Factor.
Minden egyes MF spirállal meg voltam elégedve, ami csak a kezem ügyébe került. Mind szép, természetes, csomómentes és különálló pillákat varázsolt az egyébként világos, nem túl dús, de viszonylag hosszú pilláimból. 

Szeretem a MF spirálokat, ez tény, de az utóbbi időben újra a látványos, sötét, drámai pillák után sóvárgok, amik még nem póklábasak, de elég feltűnőek, ebben pedig a L'Oréal spirálok a legjobbak!!

Mindenképpen az új spirálok közül szerettem volna kipróbálni egyet, ezért a False Lash Wings-et hoztam haza. (A Miss Mangán is gondolkodtam, de annak idején rengeteg poszt jelent meg róla a magyar blogokon, így a választásnál azt is figyelembe vettem, hogy vajon Ti melyikről olvasnátok szívesebben.;)


Lássuk mit tud! :)


Csomagolás: Ami a spirál külsejét illeti: szép, de nem valami praktikus. Mutatós ez a magasfényű ezüst design és nem rondít bele a képbe túl sok felesleges felirat sem, de ez a fényes felület nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, valamint a koszt, és sajnos minden karc illetve apróbb sérülés azonnal láthatóvá válik rajta. Mindenesetre "a kupak" hihetetlenül jól zár, úgyhogy a célnak megfelel!

 Ahogy mondtam nincs rajta túl sok felirat, csak a márkanév, a típus és az utalás a pillangó hatású kefére.


Illat, állag: A L'Oréal spiráloknak jellegzetes illata van. Ennek a verziónak is pont olyan, mint bármelyik másik L'Oréal-nak: kissé vegyszeres, de nem kifejezetten rossz. A lényeg, hogy nem zavaró és csak közelről érezhető, normál használat mellett nem.
Az állaga először kissé folyékony, de viszonylag hamar (1-2 hét alatt) megfelelően sűrűvé válik. Nem tapasztja össze a pillákat,  minimálisan "gombócosít", könnyű vele dolgozni.  

A kefe: Érdekes! 
Gumikeféről lévén szó, apró tüskék futnak körbe egyenes sorokban a két irányban elkeskenyedő hengeren, ahogy a legtöbb gumikefés spirál esetén is.
Az újítás az, hogy a 9 sorból 2-ben hosszabbak a tüskék, mint a másik 7-ben, ráadásul a hosszabb tüskéket tartalmazó soron belül is egyre hosszabbodnak a tüskék, ahogy a kupak felé haladunk. (Mint egy kifeszített cicás műszempilla kb.)
Nem tudom, hogy ez így érhető-e, de a lényeg, hogy ez tulajdonképpen egy fésűs kefe. (A L'Oréal-nak már volt egy ehhez hasonló kefés spirálja régebben, csak az kétvégű volt, és ilyen csepp alakú! Volume Shocking volt a neve....legalább 4-et elhasználtam belőle!:)  


Használat, hatás: Mivel a két hosszú tüskés sor között elég nagy mennyiségű festék képes megülni, egyetlen húzással is bőven kerül festék a pillákra! Ettől nem kell megijedni, nem fognak csomókban összeállni a pillák, viszont ez viszonylag nagy mennyiségű éjfekete festék szépen, viszonylag vastagon, de egyenletesen be tudja vonni a pillákat, a tövüktől egészen a végükig! (Nem szeretem azokat a spirálokat, amiknek a keféje olyan kevés festéket vesz fel, hogy a pillák legvégére már nem jut festék, mert akkor rövidebbnek tűnnek a pillák, mint amilyenek!)

Ennek megfelelően a végeredmény hosszú, sötét, feltűnő pillasor! Dúsításban nem akkora ász, de így is drámai a hatás!

Spirál nélkül: 

1 réteg spirállal:
 
 2 réteg spirállal:

 A képek készítésekor kicsit bénáztam, és sikerült összeragasztani a pilláimat a külső szemzugnál...sorry.

Tartósság: Nem pereg, nem kenődik, nem tudok rá rosszat mondani ebből a szempontból.

Összességében: Nekem ez a spirál nagyon bejött, sőt, kedvenc lett! Nem tudom, hogy a kefe-e a titok kulcsa, vagy inkább a festék állaga, de működik, és ez a lényeg! 5/5 :) 

Ja, és ha már itt tartunk: Abban a Cosmopolitan-ban, amin Eva Longoria van, most van egy 50%-os kedvezményes kupon bármilyen (akár több!) L'Oréal termékre is, amiket a Müllerekben lehet beváltani szeptember 4 és 7 között!!!  

UPDATE: Kénytelen vagyok frissíteni a bejegyzést, a poszt megírása után nem sokkal ugyanis komoly változások álltak be a spirál állagában.

Kb. 3 héttel a poszt közzétételét követően a spirál szinte teljesen beszáradt. Az elején, ahogy kezdett száradni a festék, egyre kevésbé hosszabbított, viszont egyre szebben dúsított, ennek nagyon örültem, de aztán egyik napról a másikra annyira szárazzá vált a formula, hogy ma már be kellett dobnom az "Elfogytak" szatyorba. A keféről manapság már csak nagyon minimális mennyiséget tudok csak felvinni a pillákra, ráadásul már elég csúnyán, darabosan fed. (A tüskék közé beült festékkel korábban nagyon hamar be lehetett vonni a a pillákat, de mára teljesen belekeményedett a festék a gödörbe, ezért hiába simogatom vele a pilláimat, a szálak nem veszik fel a festéket a mélyedésből, csak az látszik, hogy a pillák nyomot hagynak a krém tetején.)

Egy szó, mint száz: rendkívül gyorsan beszáradt és használhatatlanná vált ez a spirál!  
És ha jobban belegondolok, az összes L'Oréal spirál, amit használtam így viselkedett. Mind túúúl hamar beszáradt, valószínűleg ezért nem vettem újra igazából egyik fajtát sem...

Most egy ideig megint kerülöm a L'Oréal pultot, egy 4000 Ft-os spiráltól azért többet vár el az ember...

6 megjegyzés:

  1. Nekem egyáltalán nem tetszik a hatása :/

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon drámai a hatás, de én inkább olyan spirálokat részesítek előnyben, ami dúsít, mivel a pilláim hosszával elégedett vagyok (hozzád hasonlóan szőke, tehát alig látszik, viszont egész hosszú). Én mondjuk L'oreal termékeket nem használok, spirálok tekintetében az Astor a kedvenc márkám, de tény és való, hogy drámai a hatása ennek a terméknek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a hétköznapokra sok picit, de esti buliban két rétegben is mehet akár :D

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép a pilláidon, de én is inkább olyan spirálokra hajtok, amik dúsítanak (is). szóval részemről ez tuti, hogy a boltban marad :)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jól néz ki! Én is inkább a drámai pillákat szeretem, mivel hétköznapokra nem használok túl sok sminket... legalább a pilláim legyenek szépek :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...