2014. augusztus 17., vasárnap

Too Faced Boudoir eyes paletta - minták!

Ahogy ígértem, ma szépen sorban, egyesével megmutatom a palettában található színeket.
Készüljetek, jó sok kép következik! :)

A "Day" szekció 3 színe: 


In the Buff: Ez egy teljesen matt, egyszerű fehér szemhéjpúder. Remek highlighter, ideális a belső szemzugba és a szemöldököm alá is, mert fehérsége és pigmentáltsága ellenére sem "ordít", ráadásul álom vele dolgozni!


Fuzzy Handcuffs: Ez egy teljesen matt, nagyon világos barackszín. Mivel matt, világos, és nem túl jellegzetes, ezért ez egy tökéletes satírozószín! Gyönyörűen el lehet vele dolgozni az éles vonalakat, legyen szó bármilyen alapszínről, mert a szemhéjon alig látszik a színe és építeni sem lehet. Lehetne egy icipicit sötétebb, hogy észrevehető legyen a barackos árnyalat a szemhéjon is - egy kis barackos szín szépen megbolondítaná ezeket a lilás árnylatokat-, de mindent egybevéve így is nagyon hasznos, jól kihasználható és szerethető szín!   


Voulez-Vous: Ezzel a színnel nem igazán vagyok megelégedve. A palettában és a mintákon is gyönyörű lilának tűnik, de a szemhéjon nem érvényesül a lilasága. Bár megfelelően pigmentált - nem sejlik át a bőröm alatta -, de élesben szürkésnek, barnásnak tűnik. Elmélyíti a sminket, de nem olyan szép, mint a pan-ben. Nem matt, de nem is fényes, valahol a kettő között van. 




A "Classic" szekció színei: 


Satin Sheets: A paletta irizáló darabja: Ő egy rózsaszín alapú arany fényű szemhéjpúder! (Nagyon-nagyon hasonlít a Sleek Gateau nevű szemhéjpúderére, amivel az Oh so special palettában találkozhattunk.) Metálosan fénylő, szépen pigmentált, és remekül mutat a belső szemzugban! ;) Inkább arany egyénként, mint pink. Szeretem!


Sugar Walls: Ez egy nagyon érdekes szín! Az ujjbegyen egyszerű, melegebb tónusú bézsnek tűnik, de a szemhéjon már inkább hideg fényű rózsaszín. Fényes, megfelelően pigmentált, könnyű vele dolgozni. Ha egy leheletnyit metálosabb lenne, akár a kedvenc színem is lehetne, mert tényleg nagyon szép, így viszont csak a második! 


Garter Belt: Ez a szín a kakukktojás ebben a palettában. Ez egy tökéletesen matt, uncsi, szürke. Szépen pigmentált, könnyű vele dolgozni, de ez a szín...nem indít be. Nincs is nagyon ötletem, hogy melyik színnel lehetne kombinálni...talán satírozáshoz jó lenne! Majd kipróbálom!



A "Fashion" szekció színei: 


Birthday Suit: Ez egy világos, enyhén barnás bézs. Alapvetően nem matt, de a szemhéjon alig fénylik. Nem csúnya szín, szépen pigmentált, de a finishe kapcsán kicsit vegyesek az érzéseim. Nem tökéletesen matt, nem metálos, de nem is fényes vagy csillogó...kicsit olyan semmilyen. Élesben sem mutat igazán...most jut eszembe, hogy talán satírozáshoz jó lenne....majd a mélyítővonalban is kipróbálom...hátha úgy működik, mert a mozgószemhéjon nem igazán látszik.
  

Lap Dance: A kedvenc színem az összes közül! A képek nem adják vissza tökéletesen, de ez egy metálos, világos, lilás taupe! Gönyörűű! :) A pigmentálsággal ezúttal sincs gond, de amúgy is építhető a szín, szóval nem tudok belekötni! Ő a Nr. 1! :D


French Tickler: Matt fekete alap + tengernyi arany csillám. Ő a French Tickler. A pan-ban. A szemhéjon viszont ez egy egyszerű matt fekete, a csillámok ugyanis a szemhéjon már abszolút nem látszanak! Nem tudom, hogy hová, de egyszerűen eltűnnek...Már a satírozás előtt sem látszanak, viszont a felvitelnél sem potyognak le a szem alá....nem értem, de mindegy is.  
A szín építhető de elég könnyen kifakul a satírozás hatására.     



Az összes szín együtt:


Összességében: Nagyon szép színekből áll ez a paletta, van benne néhány nagyon szép és nagyon hasznos szín, de mégsem tudom imádni. Szeretem, ha egy palettában van matt highlighter, matt satírozószín és legalább egy nagyon sötét matt szín, mert nem kell másik palettához nyúlni ezekért az alapszínekért, amiket minden egyes alkalommal használok, ez a paletta pedig ilyen, de akkor lenne teljes az örömöm, ha a többi szín viszont tényleg gyönyörű és kifogástalan minőségű lenne. 

A 9 színből a 3 alapszínt szeretem (fehér, barack, fekete), 3-ra mondanám azt, hogy nagyon szeretem és örömmel használom (arany, rózsaszín, lilás taupe), a másik 3 nélkül viszont simán tudnék élni (szürke, sötét "lila", bézs).



Ti mit szóltok hozzá?


UI: Ezek a szemhéjpúderek nagyon szexi neveket kaptak! Pl. In the Buff - anyaszült meztelenül, Fuzzy Handcuffs - bolyhos bilincs, Satin Sheets - szaténlepedő, Garter Belt - harisnyakötő, Lap Dance - öltánc, illetve itt van még a French Tickler is, ami lényegében a bordázott óvszer "amerikaiul"....szóval nem voltak szégyenlősek az alkotók! :P :D

9 megjegyzés:

  1. Elképesztően gyönyörű *-* A 3., 6. és a 8. szín a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép paletta. Nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás ez a paletta az egyik kívánságlistás darabom már évek óta. :) :P Remélem hamarosan sminket is láthatunk majd vele. ;)

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom Moon Angel-höz, nagyon szeretnék sminket látni ezzel a palettával :) A nevekért meg pirospont az alkotóknak :P

    VálaszTörlés
  5. Szia,

    a palettát honnan szerezted be? ebay?

    köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Nem!
      A Beautybay.com-ról vagy a Lookfantastic.com-ról szoktam a Too Faced palettákat beszerezni!

      Üdv, Katie

      Törlés
    2. Szia!

      Köszi a választ. Meg azt szeretnem megkérdezni, hogy ezekről a portalokrol való rendeleskor a reptérnek (Ferihegy) kell külön adót fizetni? En egyszer rendetlem a strawberrynetről, és akkor blokkolták a reptéren a csomagot, amíg be nem fizettem valami adót, amit elvileg azért kellett korona, mert a rendelt termékek súlya meghaladta a 22 grammot. Mikor te innen rendeltel, volt ilyesmi tapasztalatod?

      Köszi:)

      Törlés
    3. Szia!

      Semmi ilyet nem tapasztaltam. Se vámot, se ÁFÁ-t, soha semmit nem kellett fizetnem egyszer sem, valószínűleg mert a csomag értéke nem érte el azt a szintet, ami felett adóköteles lett volna.

      Törlés
  6. Jajj nem korona-t akartam írni, hanem fizetni-t, csak telefonról írok, és az autokorrekt működésbe lepett :) bocsi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...