2014. augusztus 16., szombat

Too Faced Boudoir Eyes paletta - Végre az enyém vagy! :)

A Too Faced paletták iránti rajongásom mindössze néhány hete kezdődött, konkrétan mikor a kezembe vettem az első Too Faced palettámat, a Natural At Night-ot. Azóta nem az a kérdés, hogy veszek-e még Too Faced palettákat, hanem az, hogy mennyit és milyen ütemben. :)

Nagyon izgatta/izgatja a fantáziámat a Chocholate Bar paletta és a "sima" Natural paletta is, de a legjobban a Boudoir Eyes palettára fájt a fogam...

Valószínűleg azért szerettem bele ebbe a palettába, mert lassan kezd csömöröm lenni a sok natúr palettától és a sok barna szemhéjpúdertől. (Persze továbbra is odavagyok a meleg/hideg barna árnyalatokért, de azokból már van itthon elég!;)

Ezek a gyönyörű, hideg tónusú, pinkes, lilás, taupe-s árnyalatok frissítő újdonságot jelentenek számomra, ilyen színvilágú palettám még sosem volt, ráadásul ennek a palettának a csomagolása is borzasztóan szép! *-*



Az utóbbi időben a Too Faced is belátta, hogy a bár kemény és strapabíró, de mégiscsak kartondobozos csomagolású paletták ideje leáldozóban van, így az összes új TF paletta (és néhány régebbi is) fémdobozos csomagolást kapott.

A kivitelezés még nem tökéletes, legalábbis az én palettám teteje kicsit lötyögős, nem illeszkedik tökéletesen, viszont a mágneses zár maradt és jól is zár, és végre egy kis tükör is helyett kapott a doboz tetejében!
Ja, és azt se felejtsük el, hogy a régi palettákhoz képest ez a fémdoboz, laposabb, kisebb, "utazóbarátabb"! :) 
 

 A díszítés egyébként a Natural at Night palettához képest jóval visszafogottabb, ez a paletta nem olyan csicsás, nem túúúl sok, mégis szemet gyönyörködtető!



 Ebben a palettában is 9 színt találunk, "nappali", "klasszikus" és "divat" szekciókra osztva. 


A 9 színből 3 szín matt, 1 irizáló, 2 metálos fényű, 1 csillámos, 2 pedig szaténos fényű.
A matt színekkel nagyon könnyű dolgozni - krémesek puhák ezek a matt szemhéjpúderek -, szerencsére a csillámos szín csillámjai sem potyognak, de a fényes-szaténos szemhéjpúderekkel sincs baj! 


A pigmentáltság színenként eltérő egyébként, egyik-másik lehetne egy icipicit pigmentáltabb, hogy azt mondhassam, hogy 110%-osan meg vagyok vele elégedve, de alapvetően szépen fedő szemhéjpúderekről van szó, amikkel tényleg nagyon könnyű a munka! A satírozás pl. a TF szemhéjpúdereivel tényleg gyerekjáték!

A színekről még több kép, minták és részletes beszámoló holnap (esetleg holnapután) várható! :)

6 megjegyzés:

  1. Ez a paletta egyszerően gyönyörű. Nagyon szépek a színei :)

    VálaszTörlés
  2. első ránézésre gyönyörű! nagyon kíváncsi vagyok a színmintákra! :)

    VálaszTörlés
  3. Szemet gyönyörködtető, erre nincs jobb szó *.*

    VálaszTörlés
  4. Ez a paletta nekem is megvan. :) Én még ezt is a natúr kategóriába sorolom, és én is nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép ez a paletta, de számomra is natúrnak tűnnek benne a színek. Ettől függetlenül gyönyörű, várom vele a sminket ^^

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...