2016. október 4., kedd

Mit fogok venni a Glamour napokon?

Ruhát, cipőt, kiegészítőt nem. Sminket? Azt igen!
Igyekszem nem sok mindent venni, de ha mégis sikerül telepakolnom a kosaramat beauty cuccokkal, akkor is figyelek majd, hogy csak olyan dolgokat vegyek, amikre tényleg szükségem lesz a jövőben. (Persze biztos becsúszik majd egy-két cucc, amit most nem terveztem megvenni, de becsszó próbálok tudatosan majd vásárolni.)


1. Catrice liquid camouflage korrektor Pipa!
Ez az egyik legfontosabb tétel a listámon! Nem az ára miatt fontos, hogy lecsapjak rá a Glamour napokon, hanem mert a héten fogyott el a korrektorom, így záros határidőn belül úgyis újat kellene vennem és miért ne most tegyem, amikor 20-25%-kal olcsóbb?! (A logikám kikezdhetetlen, ugye?;)


2. Maybelline Lash Sensational szempillaspirál Pipa!
Nem vagyok nyugodt, ha nincs itthon egy tartalék a kedvenc szempillaspirálomból, úgyhogy most féláron veszek egyet tartalékba, ami 1-2 hónapon belül mindenképpen kell, addigra ugyanis beszárad/kifogy a jelenlegi.



3. Sleek All night long paletta Pipa!
Na ha valamire, akkor erre a palettára nincs szükségem, de egyszerűen nem tudok neki ellenállni, főleg nem ha 20%-kal olcsóbban jutok hozzá, mint máskor!

4. Szempilla-göndörítő gumi Pipa!
Filléres tétel, de ha már ott vagyok veszek ilyet is, mert a mostani felett már rég eljárt az idő!



5. Rimmel Kate Moss rúzsok rosegold csomagolásban - Végül nem vettem meg.
Szintén egy olyan tétel, amire nincs feltétlenül szükségem, de annyira szép a csomagolása ezeknek az új rúzsoknak (és mivel alapvetően szeretem a Rimmel rúzsokat), egyet vagy kettőt beszerzek ezekből is! (Próbálom azzal nyugtatni magam, hogy beauty bloggerként és sminkmániásként belefér, hogy csak a csomagolás miatt vegyek meg valamit..:P)



6. Fa tusfürdő(k) Pipa!
Mindenképpen szeretnék venni egy-két Fa tusit is. Tusfürdőre mindig, mindenkinek szüksége van, ha pedig most kedvezményes az áruk, akkor miért ne venném meg őket most?



7. Bourjois micellás víz Pipa!
A kedvenc drogériás micellás vizemből is veszek még egy flakonnal, mert a Garnier argán olajos verziójának már csak egy kicsi van az alján.


Nem túl hosszú lista, és nem is túl izgi, de legalább őszinte és gyakorlatias(ka). :)


Ti nagy bevásárlást terveztek ezúttal?

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...