2016. október 22., szombat

NYX Butter lipsticks - tavaszi/nyári színek

Bár a mai posztban szereplő színek nem kifejezetten aktuálisak ősszel vagy télen, mégis megmutatom Nektek őket, mert kissé bosszankodva láttam, hogy a NYX honlapján bővültek és egyúttal meg is változtak a butter rúzsok árnyalatai és nevei, vagyis az általam bemutatott színeket már csak korlátozott ideig érhetitek el az ebay-en vagy a beautyjoint-on. (A notino-n már kapható pár új és pár régi árnyalat is.)





Candy Buttons: A legvilágosabb árnyalat az általam rendeltek közül. Ez a szín egy kissé beül a redőkbe és a többivel ellentétben nem lehet olyan szépen, egyenletesen felvinni. Krémesebb is, mint a többi. Tény, hogy nagyon szép árnyalat. Meleg tónusú, barackos rózsaszín. 



Fireball: A rúzshenger maga elég ijesztő, nagyon-nagyon élénknek, extravagánsnak hat, de az ajkakon sokkal szebb, melegebb, sötétebb, hordhatóbb ez a szín! Korallpirosnak mondanám, mert lényegében piros, de nincs benne semmi hűvösség, inkább narancsos, mint kékes...csodaszép! 
A fotó nem adja vissza igazán, hogy mennyire pigmentált és mennyire szép.



Fizzies: Ez is egy csodaszép szín, de elég nehéz leírni, hogy milyen is valójában. A Fireball-hoz képest hűvösebb, rózsásabb, de hasonlóan meleg árnyalat. Nem narancsos, nem piros, de nem is egyértelműen rózsaszín. Ez egy meleg, rózsás korall. 




Little Susie: Ez a szín nagyon hasonlít a Fizzies-re, de még egy fokkal hűvösebb, rózsásabb és talán egy picit sötétebb is. 




Sweet Tart: Az itt bemutatott rózsaszínek közül ez a legsötétebb, leghidegebb szín. Ő a kedvencem a rózsás árnyalatok közül! Ez egy viszonylag sötét, rózsás szín, kékes-lilás beütéssel. 




Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...