2012. december 10., hétfő

Catrice Prime and Fine Highlighter teszt

Ez a highligter a CATRICE állandó szortimentjének a része, ma ő lesz a tesztalany. :)


A csomagolás: Fényes fekete, négyzet alakú csomagolás, fényes ezüst betűkkel. Viszonylag nehéz, masszív darab, 11 gramm anyagot tartalmaz. Jól záródik, de nincs a belsejében tükör és hamar karcolódik a külseje.


A textúra tapintásra selymes, nagyon finom, szinte alig porzik és nagyon-nagyon-nagyon könnyű eldolgozni.
Az illatával kapcsolatban kicsit zavarban vagyok: néha semmit nem érzek, néha pedig az essence Blossoms etc. virágos highlighterének illatát vélem felfedezni....egy szó mint száz, vagy illatmentes vagy kellemes illatú, szóval ez nem lehet gond senkinek. :)

A szín szép. A pan-ben arany fényű, rózsaszínes, barackos szín köszön vissza ránk, de ujjbegyen vizsgálva már sokkal világosabb. Az visszafogott arany fény megmarad, de a rózsaszín és a barack eltűnik, inkább olyan sápadt vajszíne van. Egy színben kapható egyébként, a neve 010 Fairy Dust.

Szürkületben:

Napfényben: 

A finish ujjbegyen nagyon visszafogott, tényleg csak enyhe fényt ad, arcon pedig még gyengébb, szinte alig látszik. Sem az arany fény, sem a világos szín nem domináns az arcon. Neon fényben azért szépen fénylik, de természetes fényben láthatatlan. Nincsenek benne vagy, zavaró csillámok és a pórusokba sem ül bele. 

Pigmentáltság: Nem rossz! Mivel a szín nagyon világos és a fénye sem erős, így azt gondoltam a pigmentáltsága is gyengébb lesz, de szó sincs róla. Egy-két mozdulattal is tökéletesen befedte az ujjamat. 


Eldolgozva: 

Tartósság: Ezt nehéz volt megfigyelni, mivel napközben kb. alig láttam, így nem tűnt fel, hogy mikor tűnt el az arcomról vagy mikor nem, este pedig nem volt rajtam annyi ideig, hogy jól meg tudjam figyelni. :S

Összességében:
Aki olyan highlightert keres, amit nap közben is bátran használhat, akár az arc árnyékolása során is, annak tökéletes. Nyugodtan felviheted az álladra, a homlokodra, az orrodra is, napközben sem lesz túlzás, hacsak nincs kreol bőröd! (Az én világos bőrömhöz remek.)
Este már azért óvatosabbnak kell lenni, de akkor is szép, visszafogott lesz az eredmény!

5 megjegyzés:

  1. Gondolkodtam rajta,de nem találtam "normális"(ahol minden számomra fontos dolog meg van említve) tesztet.Most megkaptam.Meg vagyok elégedve. Megveszem. :)

    VálaszTörlés
  2. Őt én is nagyon szeretem, mikor van hozzá türelmem meg időm :)) Jó vétel volt.

    VálaszTörlés
  3. Az írásod hatására megvettem, csodaszép. Köszi a tesztet.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...