2012. december 5., szerda

Teszt: Sleek Face Form paletta - Fair

A mai tesztalanyom a Sleek újdonsága a Face Form paletta. :) Íme:
 

A csomagolás a szokásos. Matt fekete, tapintásra sima, erős műanyag csomagolás, fényes fekete betűkkel a tetején. Jól záródik (amit egy kattanó hang jelez), de elég hamar koszolódik. 20g. (A Sleek teljes méretű pirosítója 8g egyébként.) A helykihasználtság remek: nincs kihasználatlan terület, mindent kitöltenek a színek és egy faltól-falig érő tükör is helyet kapott a kompaktban.




A paletta 3 színt tartalmaz:
- egy világos/közép barnát, ami tökéletesen matt,
- egy szaténfényű fehéret,
- és egy szaténfényű irizáló pirosítót, ami egyszer egy barackos-rózsás korall, máskor arany.    





 A barna tökéletes kontúrozáshoz, nem túl sötét és nem is világos, nekem pont jó. :)  

A highlighter csillogása egyáltalán nem diszkógömbszerű, bátran használható nappali sminkekhez is, mert szépen, visszafogotttan fénylik, de túlságosan fényes ahhoz, hogy teljes arcon használjuk (pl. az orr kontúrozásához már sok ez a csillogás), remekül mutat azonban a szemöldök alatt és a pirosító fölött.

A pirosítót már nyilván ismeritek, a palettába ugyanis a Sleek legnépszerűbb pirosítója került, a Rose Gold.
A színe gyönyörű, de a kompaktban található highlighterrel együtt nem mutat igazán jól, mert a highlighter hidegfényű, a pirosító pedig arany fényű, külön-külön viszont marha jól néz ki mindkettő. :) 

A poroknak egyébként nincs illatuk, nem porolnak túlzottan és nagyon-nagyon-nagyon könnyen eldolgozhatók. A barna textúrája a legselymesebb az összes közül, a highligter egy kicsit darabosabb, a pirosítót érintve pedig szó szerint érzem az apró darabkákat az ujjam alatt. A felvitelnél ebből persze semmit nem lehet érezni, csak azért írtam, hogy tudjátok, eltérő a textúrájuk. 



A pigmentáltságra sem lehet panaszkodni. Egy ilyen szettnél szerintem pont az a tökéletes, ha a színek nem annyira extrán pigmentáltak, hogy óvatoskodni kelljen velük, de nem is olyan gyengék, hogy kapargatni kelljen a felületüket. Már egy mozdulattal is megfelelően intenzívek, de ha nem találnánk elégnek, akkor sincs gond, mert építhetőek a színek. :)

Ami a tartósságot illeti: rendben van. A kontúr a helyén maradt egész nap, de a highlighter és a pirosító arany fénye azért kissé megkopik a nap végére.

Összességében: 
Remek szett a hétköznapokra, nappali és esti sminkekhez is, ráadásul csak 2500 Ft, ami egyáltalán nem sok érte, főleg, hogy egy 3in1 termékről beszélünk. :) A kontúr és a highlighter is tökéletes, mind színében, mind finish-ében, a pirosító pedig egyszerűen imádnivaló! Nálam sikere van, szeretem! 5/5  

UI: Hamarosan megmutatom sminkben is! :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik. Kár, hogy a pirosító már megvan nekem külön, ha nem lenne gondolkodás nélkül megrendelném, így még agyalok rajta egy kicsit. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez így van, akkor viszont Neked a Face Contour Kit a nyerő! Abban ugyanis ugyanez a kontúrozó és highlighter van, csak egy kicsit nagyobb méretben: http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/497/

      Törlés
    2. Oh köszönöm a tippet, én erre nem is gondoltam. :)

      Törlés
  2. Nagyon baba kis paletta, várom vele a sminkeket. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem megvan a pirosító és a kontúr-highlighter duó, ha nem lennének, biztosan megrendelném :-)

    VálaszTörlés
  4. A pirosító valami csodaszép :]

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól kihasználható kis szettnek tűnik, gondolkozom rajta én is, bár már van egy elég hasonló színű, ennél kicsit sötétebb pirosítóm...de úgy érzem ebből a színből lehet h el tudnám használni mindkettőt, annyira gyönyörű!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan Őszépsége és nagyon szeretem :) Kíváncsian várom a sminket vele!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...