2013. március 5., kedd

Teszt: Skin79 Hot Pink Super Plus BB krém

Szerettem/szeretem a Missha Perfect Coverjét, a Skinfood Aloe-t, a Lioele Beyond  The Solution-jét, de nem bírtam ellenállni a Skin79 Triple Function BB krémjének sem. Már jó ideje tesztelem és végig egyenletes teljesítményt nyújtott, ezért bátran merek nyilatkozni róla. :)


Csomagolás: Vastag, tömzsi, magenta színű henger, csillogó ezüstös betűk és fényes, ezüst pumpa. A feliratok sajnos eléggé kopnak (ez az új csomagolás egyik hátulütője), de összességében nagyon csinos, higiénikus, praktikus, szép megoldás. 40 gramm.

A csomagoláson és az összetételben végbement változások: 


A pumpa teljes lenyomásával hatalmas mennyiséget tudunk kinyomni, az én arcomra kb. 3x elég lenne az az adag. Szerencsére lehet szabályozni a kinyomni kívánt mennyiséget és a pumpa teljesen jól működik, úgyhogy nincs panasz. Az egyetlen apróság, ami esetleg zavaró lehet, hogy ez a fényes ezüst "nyomóka" rendesen gyűjti az ujjlenyomatokat, de emiatt én nem panaszkodom, ez engem sosem zavart igazán.



Illat, állag: Az állaga kellemesen sűrű és krémes. (Nem folyik le a kezemről, ha kinyomok rá egy adagot.) Könnyebb eldolgozni, mint a MPC-t, szépen terül, nem ül bele a pórusokba. Gyorsan szárad (de nem túl gyorsan) és viszonylag hamar púderessé válik. A textúra tehát nagyon jó. Használat közben nem éreztem semmilyen illatot.

Szín: Határozottan világos, a téli színemhez passzol, de egyértelműen rózsaszínes tónusú. Egyetlen árnyalatban kapható. 

Itt egész sötétnek és sárgásnak tűnik, de bőrön egyáltalán nem az.


Fedés, finsih: A fedése közepes, de építhető. Igazából gyengébb, mint bármelyik korábbi BB krémemé, de mivel alapvetően nincsenek nagy gondok a bőrömmel, nekem elegendő ez a természetes, könnyedebb fedés is (érzésre is könnyebb).
A bőrszínt szépen kiegyenlíti, az enyhe pirosságokat is elfedi, de a pattanásokkal nem bír el és a szeplők is egyértelműen látszanak. A finishe rajtam már az első perben is matt.

Bal oldalon BB nékül - jobb oldalon BB-vel

BB nélkül - BB-vel

Lepúderezve

Tartósság: Szerencsére a tartósságában sosem kellett csalódnom, egész nap szép matt maradt és a fedés nem kopott meg látványosan. Még este 7-kor, azaz 12 óra múlva is szép volt, abszolút megbízható.  

Extrák:
25-ös SPF, foltfehérítő, ránctalanító hatás, hidratálás és faggyútermelés-szabályozás. Ez az ígéret.
Én a következőket tapasztaltam:
- A fényvédőt díjazom. Lehetne magasabb is, de annak is örülök, hogy van.
- A foltfehérítő hatásáról nem győzött meg. Nem tűntek el hamarabb a pattanás maradványok vagy a sebek.
- A ránctalanító hatásáról nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy hidratál. Mióta ezt a BB-t használom határozottan puhább, simább lett a bőröm és mivel ez a BB napi 12 órán keresztül velem volt az elmúlt időszakban, ennek a krémnek tulajdonítom ezt az eredményt.  :)
- Mivel sosem fénylett olajosan az orrom tőle, az oil-contol is rendben van.

Összességében: Bevált. Nem erős a fedése, sőt, ennél csak erősebb fedésű BB-im vannak, de érzem, hogy jót tesz a bőrömmel, ami a nap végén sem csillog és egységes a színe is.

Egyetlen oka van, amiért nem fogom újra vásárolni: én inkább sárgás vagyok, vagy legalábbis a nyakam az, ezért jobb lenne egy sárgásabb BB, a Hot Pink viszont rózsaszínes (reménykedtem benne, hogy nem, de határozottan az). Rózsaszínes tónusú, kombinált, komoly problémáktól mentes bőrre azonban telitalálat lehet. :)

12 megjegyzés:

  1. Én már régóta meg szerettem volna rendelni ezt a bb krémet, de mivel még mindig az elsőmet használom, így nem tettem meg. Ő pedig a Missha M Signature ... (a teljes nevét sosem tudom), ami nekem viszont néha kicsit sárgásnak tűnik. Annyira igaz nem bánom, hogy enyhít a kis rózsaszínes malackabőrömön, de néha úgy érzem, ha picit kopik akkor "lebukok". Szóval legközelebb lehet őérte fogok nyúlni vagyis kattintani! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép természetesnek tűnik az arcodon! Nekem a csomagolása is nagyon tetszik, valószínű, hogy kipróbálom :) köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  3. olyan szép bőröd van..és még a szeplők is dobnak rajta! vagy ne irigykedjek? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem vagyok oda értük, de nem is zavarnak...elfogadtam őket. :)

      Törlés
  4. Na, akkor ez pont nekem való. :)
    Ui.: szerintem is nagyon édesek a szeplőid, olyan tinilányosan nézel ki tőlük. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is vannak szeplőim. :) Szeretem őket. :)

    VálaszTörlés
  6. ez nekem is nagyon bevált, bár csak egy mintát használtam el belőle, de a következőm ilyen lesz :D

    VálaszTörlés
  7. Hű, tényleg elüt nagyon a nyakadtól.
    De amúgy szép lenne ezzel a leheletnyi fedéssel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de az a legdurvább, hogy már az "előtte képeken" is látszik a különbség, vagyis a sminkeletlen arcbőröm is elüt a sminkeletlen nyakamtól...kiszúrás az élettől. :P :S

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...