2013. március 3., vasárnap

Teszt: Still Glamorus Cosmetics pirosítók

Ha követitek a YouTube-on Kasey-t, alias Still Glamorus-t, akkor már biztos azt is tudjátok, hogy Kasey elindította a saját webshopját, a saját márkájával, ami a Still Glamorus Cosmetics nevet kapta.



A videóiban előszeretettel használja a saját márkás termékeit: pigmenteket, pirosítókat, szemhéjalapozót, és bár az árak annyira nem kedvezőek, de eddigi tapasztalataim alapján megérik az árukat.


Ma 2 pirosítót szeretnék megmutatni Nektek, amiket már ezer éve rendeltem, de eddig valahogy nem jutottam odáig, hogy be is mutassam Nektek őket. :)


Csomagolás:
Nem igazán tetszik. Kerek, fényes fekete műanyag, ami jól záródik, de a kupak mattított "üvege" és a felirat....hát nem túl megkapó. 3 gramm egyébként.


Színek, finish:
Breathless: Natúr, meleg barackos-barnás szín.
Tickle: Igazi élénk középrózsaszín.
Mindkét árnyalat teljesen matt.  
(A webshop-ban a színminták borzalmasak, közük nincs a valósághoz.)

Breathless akcióban: 

Tickle bevetésen:

Illat, állag:
Porzik, ez tény, de nem elviselhetetlen módon, csak mint mondjuk a NYX púderpirosítói. Könnyű használni, szépen belesimul a bőrbe, építhető és ami a lényeg: extrán pigmentált (talán a legpigmentáltabb pirosító, amivel valaha dolgom volt.). Nagyon brutális. :) Illatmentes.

Tartósság: 10-es skálán egyértelműen 10-es! Több, mint 12 órát bír és közben ugyanolyan intenzív marad a színe. Eszméletlen...de tényleg.

Ár, beszerezhetőség: 10 dollár/db és sajnos egyetlen beszerzési helye van: http://stillglamorus.com/ 

Összességében: Hiperpigmentált, egész nap intenzív, extra tartós pirosító, aminek bár nem túl szép a csomagolása és az ára sem éppen "Budget-kategória", de én nagyon szeretem. :) Ajánlom mindenkinek. :)    

UI: A posztért cserébe semmilyen ellenszolgáltatást nem kapok.

4 megjegyzés:

  1. Mindkettő szép, de a rúzs meg főleg tetszik Rajtad :]

    VálaszTörlés
  2. Hihi...az a rúzs a Max Factor egyik Flipstick-je. Hamarosan írom róla a tesztet, hétvégén pont erőteljes tesztelésnek vetettem alá. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Breathless jobban tetszik, a másik natúr sminkhez kicsit sok, de bizonyos esetekben azt is el tudnám képzelni. És a rúzs is tényleg nagyon szép! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...