2014. február 3., hétfő

Max Factor Flawless Perfection pirosító - Mulberry

A Max Factor pirosítói nem tartoznak a cég sikertermékei közé azt hiszem, legalábbis ha azt nézem, hogy hány posztot találunk a neten róluk, pedig a minőségük abszolút megüti a mércét, sőt!

Nem tudom, hogy a hiba a csomagolásban van-e vagy csak túl alacsonyan helyezkednek el az állványon ezek a kis gyöngyszemek, de tuti, hogy én magamtól sosem emeltem volna le egyet sem a polcról.


A Primőr Kft. 2012-es blogtalija után azonban alkalmam volt kipróbálni a Naturelle árnyalatot, ami azonnal belopta magát a szívembe. :) (ITT írtam róla.)

Olyannyira megszerettem azt a pirosítót, hogy minden egyes nagy akció alkalmával lecsaptam egy-egy árnyalatra, így ma már 5 különböző szín boldog tulajdonosa vagyok. :) Ma az egyik legszebbet, a Mulberry-t mutatom meg Nektek.


Mivel már korábban írtam tesztet az MF pirosítókról, így most nem is térnék ki részletesen a termék jellemzőire, legyen elég annyi, hogy bár nem szemet gyönyörködtetően szép ez a csomagolás és az ecset, amit a pan mellett találunk borzalmas, de:
- a kompakt rendkívül jól záródik,
- a pirosítónak nincs semmilyen illata,
- alig porol,
- könnyű eldolgozni,
- szépen, egyenletesen fed,
- a pigmentáltsága tökéletes (nem túl pigmentált, de építgetni sem kell),
- és hosszú órákon keresztül a helyén marad. (Igazából több mint 10 órán keresztül) 
Ha akarnék, se tudnék belekötni. :)

A Mulberry-re, azaz szeder névre keresztelt árnyalat igencsak különleges! Nem hiszem, hogy korábban találkoztam volna hasonlóval, pedig pirosító fronton mindig nyitott szemmel járok. :)


Adott egy világos, enyhén barackos-barnás-mályvás szín, ami már önmagában is szép lenne, de ha mindez nem lenne elég, a pirosítónak van egy visszafogott, hideg barackos, szaténos fénye is! Gyönyörű!!
Natúr, mégsem unalmas, nem túl világos, nem túl sötét, sárgás és rózsaszínes bőrön is jól mutat.

Íme, a minták az ujjamon, különböző fényviszonyok között: 
És ilyen az arcomon:


Ha ismerősek a féloldalas képek, az nem véletlen, ugyanis két sminkes posztban is láthattátok már korábban ezt a pirosítót: ITT és ITT!

Furcsamód egyébként, ezt az árnyalatot sosem találtam a drogériák polcain, pedig megnéztem minden egyes üzletben, ami csak a városban van, de sehol nem volt, az iparfümériában viszont kapható ez a szín is, úgyhogy onnan rendeltem meg, kb. 3200 Ft-ért.   

Nektek van Max Factor pirosítótok? 

1 megjegyzés:

  1. Szia, majd néha olvaslak, ahogy időm engedi :) Még csak most találtam rá a blogra, majd visszaolvasok.
    Régebben Maybelline-t használtam, aztán valahogy megváltozott a minősége, akkor találtam rá a MF-ra, szerintem az egyik legjobb pirosító, bár én a világosabb rózsaszín árnyalatot használom. Évekig kitart! A kis ecset problémás, de én azzal használtam, meg is dicsérték az arcomat, hogy szép és csodálkoztak, hogy van rajtam pirosító. Remek összetevői vannak, nem fakul, nem porzik, nem okoz pattanást.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...