2012. december 13., csütörtök

2. lettem! :)

Bizonyára már sokan tudjátok, hogy Erzsi sminkversenye tegnap lezárult. Az eredményhirdetés alapján magaménak mondhatom a 2. helyet és bár elsősorban nem a nyeremény miatt indultam, ezzel együtt enyém a Stila Haute in Hamptons palettája is. :)


Ha figyeltétek a szavazás állását, tudjátok, hogy a közönség szavazatainak alapján az 1. helyen végeztem, de Erzsi privilégiuma volt a győztes kiválasztása, így hivatalosan "csak" második lettem, de számomra az fontos igazán, hogy Ti szerettétek a sminket és megszavaztátok nekem az első helyet.

Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy rám szavazott, illetve azt, hogy egyáltalán szavazott a versenyen. Higgyétek el, bár az eredményt nem Ti döntöttétek el, minden egyes szavazat amit kaptam nagyon boldoggá tett és biztos vagyok benne, hogy a többi versenyző is örült a szavazataitoknak!



A többi helyezettnek ezúton is gratulálok, illetve még egyszer köszönöm Erzsinek, hogy időt és pénzt nem sajnálva meghirdette ezt a versenyt! 

Mindenkinek további szép napot, legyetek jók, sziasztok!

9 megjegyzés:

  1. Én Rád szavaztam, nálam Te vagy az 1. akkor is. :)

    VálaszTörlés
  2. Nálam akkor is első lettél:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszett mindkét sminked, gratulálok a második helyhez, meg az elvi elsőhöz, rád szavaztam volna, ha nem magamra szavazok. :D (egyébként kommentben nem is szavaztam senkire pont azért, mert elvileg ott nem ért a szavazat... ha ért volna, akkor ott Rád szavaztam volna...)

    VálaszTörlés


  4. Mint írtam nagyon nehéz volt választani, a kedvencek nevét kis papírlapra kiírva, sorsoltam, a szavazatok alapján viszont egyértelműen a Te sminkednek volt a legnagyobb sikere :)
    Nekem is nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is Te voltál a legszebb ;)
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. Engem leginkább a karácsonyi sminked fogott meg, nem is volt kérdés, hogy rád szavazok! :) Gratulálok az eredményeidhez!^^

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...