2012. december 4., kedd

Novemberi kedvencek

Eltelt egy újabb hónap, jöjjön egy újabb poszt az aktuális kedvenceimről. :)


Max Factor Creme Puff: Nagymami illat ide - nagymami illat oda, én megszerettem ezt a kőpúdert. Amit el lehet várni egy kőpúdertől, az simán hozza, vegyes bőrűeknek kifejezetten ajánlom! :)

Milani Baked pirosító - Berry Amore: ez egy igazán szép mályvás, rózsaszínes, natúr színű pirosító. Amiért kedvenc lett: tartós, elbűvölő színe van és szép a finishe is.  

essence colour arts szemhéjalapozó: A tesztben már kifejtettem, mennyire oda vagyok érte, azóta sem tudok mást mondani. Imádom! :)

L'Oréal Infallible szemhéjpúderek: Főleg a Sahara Treasure és az Eternal Black az, ami megdobogtatja a szívem, bár a khaki és a lila is mesés. Hiper-szuper tartósak, extrán pigmentáltak és metál fényük van.

CATRICE MiniMAX szempillaspirál - Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de az utóbbi időben olyan jól teljesít, hogy úgy érzem, a kedvencek közt a helye. Dús, látványos, drámai pillákat csinál, de nem ragasztja össze a szálakat. Teszt hamarosan! 

NYX Xtreme Lip Cream: Egyetlen mozdulattal, azonnal tökéletesen fed, intenzív színe van, tartósabb, mint egy átlagos szájfény és kellemes a viselete is. Szeretem. :)

Most ennyi csajok, legyetek jók, sziasztok!

4 megjegyzés:

  1. Várom a tesztet a MiniMAX spirálról! Én most a Glamour Doll-t használom, az is dúsít, persze ezt is szívesen kipróbálnám, már csak összehasonlításképp is. :)

    roseballerina.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Tudom, totál nem ide tartozik, de végre megfejtettem, hogy nekem rejtett szemhéjam van. :D Már elemezgetem egy ideje, és átböngészve ezen postjaid leginkább a rejtett szemhéj stimmel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) A profilképed és az eddig látott sminkjeid alapján nagyon úgy tűnik. :)

      Törlés
    2. Egy csomót bosszankodtam a versenyre készült sminkek fotóinál is, hogy ha nem nézek bele, az furin néz ki, de legalább látszik a smink, de ha belenézek, akkor meg alig látszik belőle valami, úgy meg hiába ügyeskedem. :D Na de most már ennek vége! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...