2012. december 20., csütörtök

Téli zsákmány


Az elmúlt hetekben elég sok beauty cucc landolt a kosaramban, főleg hajápolás témakörben, így gondoltam ebből már össze lehet hozni egy haul posztot. :)  

November végén kaptam névnapomra Apától egy Remington hajszárítót, amit nagyon rövid idő alatt megszerettem. Mióta ezt a hajszárítót és az Elseve Anti-Breakage samponját és balzsamját használom, sokkal puhább, selymesebb, fényesebb a hajam. De komolyan...valahogy gyorsabb és egyszerűbb lett a hajformázás. Nem tudom, hogy ebben mekkora szerepe van a hajszárítónak, de azt hiszem elég sok, mert a régivel nem volt ennyire szép, pedig ugyanezt a sampont használtam az utóbbi időben.


Mivel a hajszárító nagyon bevált, gondolkodtam azon, hogy egy hajvasalót is be kéne szerezni ebből a márkából. Tegnap be is sétáltam a Müllerbe, hogy körülnézzek és találtam is egy gyöngyszemet, ami haza is jött velem. :)


Többféle Remington hajvasaló is volt a polcon, de ez göndörít és hullámosít is és csak 1000 Ft-tal került többe, mint a „csak vasaló hajvasaló”, így nem volt kérdés, hogy Ő lesz az enyém.
Mivel vadiúj, még nem is használtam igazán, de ha szeretnétek írok róla később tesztet. 

Mivel a héten elfogyott a JLO parfümöm is, körülnéztem ez ügyben is a Müllerben. Valami újra vágytam, valami még gyümölcsösebbre, valami könnyűre, de azt kell hogy mondjam, nem túl nagy a választék a gyümölcsös parfümök terén a piacon. Végül a Bruno Banani Magic Woman-jét választottam, de csak kis kiszerelésben, hogy kitapasztaljam, hogy illatozunk mi ketten együtt. :)



A héten megérkezett a Skinfood Aloe BB krémem is, ezúttal 21-es színben. Nyáron a 23-asnak tökéletes volt a színe, így arra gondoltam talán télre is jó választás lesz a világosabb árnyalat. Szerencsére nem tévedtem! Ez a BB krém illeszkedik a legjobban a bőrömhöz az összes általam kipróbált BB közül! Szinte tökéletes! Nagyon szeretem! :) 


Ti tudtátok, hogy már kaphatóak az essence téli kézkrémei? Én totál elfelejtettem, így nagy meglepetésként ért, mikor megpillantottam őket az akciós kézkrémek között. Rögtön meg is szagolgattam mindet, de végül csak a puncsos jött haza velem, mert a másik kettőnek egyáltalán nem tetszett az illata. A puncsos viszont isteni, igazi pasifogó illat, ahogy a kolléganőm mondta.:) 

Vettem egy Rexona deo-t is, ez korábban nagyon bevált és ha használtam, folyton mondogatták az ismerősök, hogy milyen jó illatom van, mit használok, mi ez...nem mertem nekik megmondani, hogy ez nem parfüm, csak az izzadásgátlóm. :P A 48 órás izzadásgátló hatás persze kamu, de azért nagyon jól teljesít. És amúgy is! Mi szükség 48 órás hatásra? Az emberek többsége úgyis fürdik 12 - 24 óránként, nem? :P :O 

Mivel akciós volt a L’Oreal Volume Collagene sampon és balzsam a közeli százforintosban, így nem bírtam ki és őket is haza hoztam, sőt, mivel az új hajvasalómhoz új hővédő is dukál, a Wella Heat & Shine hővédője spray-je is az enyém lett. 


Végül a decemberi legnagyobb kedvencem, amit egyszerűen muszáj volt megvennem: a Catrice  spectaculART kollekció zöld szemhéjpúdere. Hihetetlenül szép ez a szemhéjpúder, a színe, a csomagolása, a finishe, minden. Totálisan odavagyok érte, kár, hogy nincs még több szín belőle!  





Ti kértetek valami sminkcuccot Karácsonyra? Esetleg meglepitek magatokat valamivel?  

UI: Utálok lámpafénynél fényképezni! Szenvedés a köbön! :S

15 megjegyzés:

  1. hu a hajszàrito nagyon szimpi:)
    van kèzkrèm?de jo:) tokre szeretnèm mind a hàrmat.remèlem sikerul majd megvennem oket:)

    VálaszTörlés
  2. Ha meglátom ezt a szemfestéket másik színben is akár, tuti veszek belőle. :) Amúgy imádom azt az illatot. :)

    VálaszTörlés
  3. a kézkrémek is müllerből vannak? :)rossmannokban még nem láttam

    VálaszTörlés
  4. A sampont régen én is használtam, nagyon szerettem. :)

    VálaszTörlés
  5. Az egyik essence kézkrémet megvettük egy ismerős lánynak ajándékba, ha jól emlékszem az karácsonyi süti illatú. Nekem a korábbi hasonló essence kézkrémek is beváltak, nagyon finom illatuk van! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia, mi a kódszáma a hajszárítónak?:) Holnap akarok venni magamnak én is egy új hajszárítót. Köszi Mónika

    VálaszTörlés
  7. Az örök kedvencem ez a B.B. parfüm :) háromszor vettem már újra! :)

    VálaszTörlés
  8. Ez a parfüm az egyik kedvencem :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem is Remington Sleek and curl hajvasalóm van és nagyon jóóó :)))

    VálaszTörlés
  10. Szeretnék tesztet a hajvasalóról. :-) A hővédő is jó lehet.
    Nagyon jókat vettél.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...