2014. február 20., csütörtök

Elfogytak I.

Köztudott tény, hogy a csokoládé, a szex és a vásárlás endorfint termel, az endorfin pedig igencsak jó hatással van a kedélyállapotunkra, egyszerűen boldogabbnak érezzük magunkat tőle. Mi tagadás, az endorfin termelés mindhárom formája kedvemre való ;), de bennem akkor is felszabadul egy jó adag boldogsághormon, mikor egy csomó kiürült flakont borítok bele a kukába. :D


A kedvenceimet persze "megsiratom", de ha igazi kedvenc, akkor már úgyis van belőle utánpótlás, ha meg nem, akkor örülök, hogy megszabadultam tőle. :)

Mivel az utóbbi időben elég sok minden elfogyott, ezért két részletben számolok be a tapasztalataimról. Íme, az első adag:


 Dove hair therapy nourishing oil care sampon és balzsam: Ez a sampon és balzsam tápláló olajakat, többek közt argánolajat tartalmaz (bár nem hiszem, hogy nagy százalékban), ami segíti csökkenteni a haj durva tapintását, szárazságát és kuszaságát. Jól hangzik, nem? De vajon igaz?
Nos, szerintem igaz! Jó, csodát nem tesz, de tényleg úgy érzem, hogy ezek a termékek táplálnak, mert kevésbé érzem mostanában száraznak a hajamat! (Pedig mindennap megmosom, úgyhogy nincs könnyű dolga!) Azt nem hiszem, hogy a kócolódást, illetve a kuszaságot jelentősen gátolja, de tényleg nagyon selymes, sima és egészséges kinézetű a hajam velük.  
Szerencsére a sampon jól habzik, a balzsam kellemesen krémes, az illatuk pedig egyszerűen mennyei: édes és krémes, használat közben végig egy nagy habos, tejszínes-vaníliás sütemény képe lebeg előttem! :)
Újravenném? Igen, már meg is tettem! :)


alverde testvaj makadámdióval és karitévajjal: Végre elfogyott! Azért vettem meg, mert meg akartam győzni magam, hogy ez az olcsóbb testvaj is ugyanolyan jó, mint a TBS testvajai, és pénzkidobás 5000 Ft-ot kiadni egy testvajra, ha 1000 Ft-ért is lehet venni, de megdőlt az elméletem. :P Egyáltalán nem szerettem meg. Az állaga tömör, de krémes, viszont nagyon nehezen szívódott be, zsíros érzetet hagyott maga után, ráadásul a hidratáló hatásától sem estem hanyatt. Az illata tetszett, sőt, talán szerettem is, de ennyi.
Újravenném? Nem!


Balea Hawaii tusfürdő ananászillattal: Ezt a tusit nem szerettem annyira. Az illata egy az egyben olyan, mint a 100%-os, rostos ananászlének. Én szeretem az ananászt, számomra finom ez az illat, de néha már soknak éreztem: túl édesnek, túl töménynek. Az állaga olyan, mint minden Balea tusfürdőnek, kissé híg, de nem rossz, viszont elképesztően ronda, élénk zöld színe van a folyadéknak, amiért egyáltalán nem voltam oda. A dolgát elvégezte és szerencsére nem szárította a bőrömet sem, de nem lett kedvenc.
Újravenném? Nem, bár nem is biztos, hogy tudnám, mert limitált kiadású tusfürdőről van szó!


Wella Pro Series Heat & Shine hajspray: Szerettem. Víz állagú, színtelen, hővédőként és hajfényspray-ként is használható. Ez a második flakon, amit elhasználtam belőle. Semmi rosszat nem tudok rá mondani (nem lett ragacsos tőle hajam, nem nehezült el), kivéve az illatát, mert az erősen alkoholos.
Újravenném? Egyszer már megtettem, de most inkább a L'Oréal Silk&Gloss hővédő krémjével próbálkozom.


Clean&Clear deep action krémes arclemosó: Tényleg nagyon krémes ez az arclemosó, az illata is bejött (bizalmat ébresztenek bennem az ilyen típusú illatok), kellemes volt használni és remekül végezte a dolgát. Nem mondom, hogy minden mitesszer eltűnt az orromról, de azért meggyőző teljesítményt nyújtott. Kissé talán szárított, de nem kirívóan. 
Újravenném? Mivel szeretek kísérletezni, nem vettem újra, de csak mert meguntam, nem azért, mert rossz volt.


Nivea intimo mosakodógél aloe vera kivonattal és tejsavval: Bevált! Könnyű, szinte már simogatóan lágy az állaga, kellemes az illata, és pont azt nyújtja, amit az ember vár tőle: gyengéden tisztít, miközben ápol és felfrissít! Érzékeny bőrűek is használhatják, PH semleges, bőrgyógyászatilag és nőgyógyászatilag tesztelt, valamint alkáli szappantól és színezékektől mentes. 
Újravenném? Igen, már megtettem. :)


Clean&Clear deep cleansing tonik érzékeny bőrre: 3 szó! Ne vegyétek meg! Gyönyörűen eltávolítja a sminklemosás után maradt szennyeződéseket, ez igaz, de borzasztóan alkoholos az illata, nagyon szárít, ezért muszáj utána azonnal hidratálni, ráadásul abszolút nem segít a faggyútermelés szabályozásában! Miután áttörlöm a T-vonalamat vele, két percig jó, de még két perc elteltével ugyanúgy csillog az orrom tőle, mint előtte! Én ilyet még nem láttam...egy tonik, ami nem mattít! :O
Újravenném? Isten őrizz, dehogy!


essence limitált kiadású karácsonyi kézkrém almás fahéjas puncs illatban: Jó két-három éve lehetett kapni, most már sajnos nem, amit rettenetesen sajnálok. A mostani és a tavalyi karácsonyi essence kézkrémeknek szerintem nagyon mű volt az illatuk, de ez a régi darab abszolút tökéletes! Az illatát az egész iroda imádja, annyira, hogy néha még a fiúk is kölcsönkérik - "ha kiszagolják" - hogy ők is testközelből élvezhessék az aromáját. :) Áldom az eszem, hogy annó két tubussal is vettem, így még egy évig biztosan lesz belőle itthon. Az állaga egyébként krémes, elég hamar beszívódik, ideális munkahelyi kézkrém :), de azért van ennél jobban hidratáló kézkrém is a világon, ez tény.
Újravenném? Ha tehetném, megvenném megint.

Mára ennyi Csajok, holnapra pedig kitartás, mindjárt itt a hétvége! :)

2 megjegyzés:

  1. Hasznosak ezek a bejegyzések! :) Nekem pont ez az ananászos Balea tusfürdő a kedvencem(persze az is igaz,hogy én egyszerre 2-3 tüsfürdőt használok mert szeretem az illatokat így váltogatni minden alkalommal). Az essence kézkrémről teljesen az a véleményem ami neked,hogy a mostani illatok pocsékul sikerültek sajnos...!

    VálaszTörlés
  2. A Dove termékeivel az a bajom, hogy túl puha és selymes tőlük a hajam, így már az első nap lelapul, ami az én vékony szálú hajamnál nem túl jó. Viszont a süteményillat most nagyon csábít, úgyhogy lehet, hogy mégis teszek egy újabb próbát velük :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...