2013. január 27., vasárnap

Az legújabb kedvenc ajakápolóm

Mostanság a Carmex valahogy nem úgy működik Nálam, ahogy régen. Persze így is 100x jobb, mint a Labello-k, de elmaradt az a wow érzés.
A napokban viszont újra felfedeztem egy már elég régen vett ajakbalzsamomat, a Blistex Tint &Shine-t, ami most első helyre ugrott a kedvenc ajakbalzsamjaim képzeletbeli listáján. :)


Ennek az ajakbalzsamnak az a különlegessége, hogy azon túl, hogy ápolja az ajkakat, meg is színezi azokat. Nekem, akinek különlegesen színtelen, már-már fehér színű a szája, igencsak vonzó ez a tulajdonság, de mielőtt rátérnék a lényegre, fussuk le a kötelező köröket:

A csomagolás: Henger alakú, tekerhető, hagyományos ajakbalzsam csomagolás, púderrózsaszín, gyengén csillogó szín, piros betűk és fehér betűk. Nem kifejezetten szép, de pl. a Carmexhez képest szebb és praktikusabb is. 4,25 g.


Az illata/íze nem rossz, de kellemesnek sem mondanám, én elvagyok vele. Az állaga viszont nagyon jó, gyengéden siklik, krémes, nagyon jó érzés viselni. Nem ül bele csúnyán a ráncokba, nem ragad, a felvitel után 1-2 percig enyhén bizsergető érzésem van. 

A finish: Nagyon természetesnek hat, nem teljesen matt, de nem is csillogó, inkább csak enyhén fénylik.

A szín is nagyon-nagyon természetes: egészséges, élettel teli hússzíne van. Nem rózsás, nem piros, nem is bogyószín, hanem az az igazi, gyönyörű ajakszín. Szerelem első látásra! :)


A hatás: Már a felvitel pillanatában úgy érzem, hogy puhább és hidratáltabb lett az ajkam és a nap végén látom is, hogy tényleg szebb, hidratáltabb, puha a szám. (Most nagyon ki van száradva a szám, úgyhogy ez remek alkalom volt ez a tesztelésre.)

A szám Blistex nélkül, eredeti állapotában:

A szám Blistex-szel:
(A széleken kicsit kimentem a vonalból, bocsi.)

A tartósság: Ajakbalzsamok esetén ez nálam nem igazi szempont, de mivel itt színező hatás is van, nem mehetek el emellett sem. Nem extrém tartós, de 1-2 órán át megmarad a színe és a krémessége, abszolút meg vagyok vele elégedve.
    
Ár/Beszerezhetőség: A Müllerben vettem, de sajnos már nem emlékszem mennyibe került. Talán olyan 700-800 Ft körül lehetett.

Összességében: Imádom, imádom, imádom! Nagyon jól ápol, színt is ad az ajkaimnak, kellemes az állaga. Biztos, hogy körülnézek még a Blistex háza táján más ajakápolók után kutatva, de ezt a verziót is újraveszem, ha elfogy, mert nagyon szeretem. :) 

Ti ismeritek ezt az ajakbalzsamot? És a Blistex márkát? Ti mit gondoltok róla?

4 megjegyzés:

  1. Tök jó, nem is hallottam mg ilyenről :O
    Amúgy nekem addig a málnás-limonádés Blistex a favorit! :]

    VálaszTörlés
  2. Jól hangzik, és a szádon is jól fest :)

    VálaszTörlés
  3. Ó anyám, nekem ajakbalzsamfüggőnek ez a post nagyon hasznos, ha Müllerben járok akkor szemügyre veszem, nagyon szimpi, bár nekem a labellok többsége is bevált. :)

    VálaszTörlés
  4. Pontosan ilyet keresek! :D Régen volt a Niveá-nak, de olyat már sehol sem lehet kapni. A Blistexszel nagyon elégedett vagyok, köszi a tippet, ezt tutira ki fogom próbálni, ha találok ilyet :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...