2013. január 28., hétfő

Catrice Kohl Kajal szemceruza

Először is.....elképesztő színe van ennek a szemcerkának, nem? A legtöbb drogériában kapható márkának eszébe nem jut ilyen színű szemceruzákkal előrukkolni, pedig nagyon fel tud dobni egy-egy natúr sminket egy élénk színű tusvonal. Nem sűrűn használok magamon ennyire élénk színt, de ez a ceruza tetszik. :)


A csomagolás: Hagyományos, könnyen hegyezhető ceruza, a tényleges színnel megegyező kupak és külső borítás. Visszafogott, fekete betűk,1,1 g.

Illat, állag: Közelről grafitceruza illatú, semmi különös. Az állaga puha, de nem krémes. Nem siklik a bőrön, nem annyira puha és krémes, mint a mostanában divatos tusceruzák, de nem is kemény, mint a hagyományos, régi típusú szemceruzák. Tetszik. :)


Szín: Az árnyalat neve: Greentings from...és ez egy igazi matt, élénk fűzöld. Tipikus tavaszi szín, szerintem a barna és a kék szeműeknek remekül áll. 


Használat, pigmentáltság: Egy húzással is szép, intenzív az eredmény, könnyű használni, nem sérti a bőrt. Könnyen eldolgozható, jó alapja lehet a szemhéjpúdernek.  


Tartósság: Mivel felvitel után nem szárad meg, hanem krémes marad, nem válik szupertartóssá, de nem is adja meg magát olyan könnyen. A szín nem mászik el, ha ujjbeggyel kezdem nyúzni. Megkopik kissé, de még így is jól látszik!

Ár/Beszerezhetőség: Mivel ajándékba kaptam, pontosan nem tudom az árát, de olyan 500 Ft körül van, azt hiszem. Könnyen beszerezhető, most már szerintem minden nagyvárosban van valahol Catrice pult. :)

Összességében: Élénk szín, intenzív fedés, jó állag.Ha nem dörzsölöd a szemed, nincs 40 fok árnyékban és nem könnyezel gyakran, akkor nem lesz gond.  4/5

4 megjegyzés:

  1. Huhhh nagyon jól áll:-) Hasonló színű szemem van,lehet h kipróbálom. Azt megkérdezhetem h milyen szempillaspirált használsz?:-)(nagyon szép pillàkat csinál)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Catrice MINIMAX szempillaspirál. A héten jön a teszt róla. :)

      Törlés
  2. Egy másik izgalmas felhasználási módja a zöldnek, extreme smokey eye. Neked tetszik ez a stílus? :) http://www.glamour.com/beauty/blogs/girls-in-the-beauty-department/2013/01/atelier-versace-spring-2013-co.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán. Nagyon távol áll az én stílusomtól, magamon sosem viselném, de el tudom képzelni, hogy kifutókon vagy diszkóban teret nyer majd. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...