2013. január 8., kedd

Legyél Te az első ADEN- lány!

Az Aden Cosmetics felhívásáról néhány napja értesültem és gondoltam Titeket is érdekelhet! :) Nekem tetszik a dolog, lehet én is elindulok a versenyen...

Íme a részletek:


Legyél Te az első ADEN- lány!

A James Bond lányok után mi nem arra kérünk Téged, hogy leplezd le a gonosztevőket, ennél sokkal csajosabb programot kínálunk Neked!

Ha szeretsz sminkelni, szívesen kipróbálnád a legújabb sminktermékeket és elég kreatívnak, megnyerőnek és meggyőzőnek érzed magad, akkor jelentkezz versenyünkre, mert Te lehetsz az első ADEN-lányok egyike!

Készítsd el saját videódat, ahol maximum 90 másodpercben megpróbálsz minket meggyőzni arról, hogy miért lennél Te az ideális ADEN-lány. Beszélj egy kicsit a sminkelési szokásaidról és mondj el minden érdekes dolgot magadról! Ha elkészült a kis bemutatkozó anyagod, töltsd fel a Youtube-ra, majd regisztrálj az ADEN Cosmetics e-mail címén (adencosmetics@gmail.com) és csatold be a videód linkjét.

Példa a regisztrációra:
Helló, Anna vagyok, és jelentkezem az ADEN-lány versenyre. A videómat itt találjátok: www.youtube.com/ ezcsak egypelda. Értesítési címem: anna@pelda.hu

Mi természetesen minden regisztrációt visszaigazolunk és a videókat kihelyezzük az ADEN Cosmetics Magyarország Facebook oldalára, az ADEN-lány alkalmazásba!

A versenyre a videókat 2013. január 14 és 28 között várjuk!
Az első szakasz lezárása után a szakmai zsűrink kiválasztja azt a 10+1 versenyzőt, aki továbbléphet a második megmérettetésre.

Hogyan zajlik a kiválasztás: 10 versenyzőt a zsűri juttat tovább, 1 főt viszont a közönség, hiszen a videófeltöltés lezárása után 5 napig (január 29- február 2) a közönség leadhatja a szavazatát a neki leginkább tetsző ADEN-lány jelöltnek!

A második körben a versenyzők egy gazdag ADEN- csomagot kapnak, a legmenőbb, legújabb sminktermékekkel (és persze gyönyörű színekkel), amikből a lányok tetszés szerint válogathatnak és egy újabb videó formájában a termékek felhasználásával és bemutatásával egy vonzó parti sminket kell elkészíteniük.

A 10+1 versenyző közül a zsűri kiválasztja a neki legjobban tetsző lányt és a közönség is a saját kedvencét. Ők ketten lesznek a 2013-as év ADEN-lányai!

És lássuk miért is érdemes elindulni a versenyen:
- Mert végre azt csinálhatod, amit leginkább szeretsz: sminkelhetsz, miközben bemutathatod magad
- ADEN-lányként egy gyönyőrű Swarovski nyakláncot kapsz ajándékba, ADEN-lány gravírozással
- Egy éven át eljuttatjuk Hozzád a legmenőbb ADEN termékeket, a szezon legszebb színeivel, amit folyamatosan tesztelhetsz és tapasztalataidat megoszthatod a nagyközönséggel
- Minden ADEN rendezvényen ott lesz a helyed, sőt szereplési lehetőséget is kínálunk!
- A 2014-es évi ADEN- lány versenyen már Te is zsűri tag lehetsz

Még van egy kis idő a játék indulásáig, épp elég arra, hogy felkészülj és kidolgozd saját videód koncepcióját! Hajrá csajok, hiszen köztetek van a 2013-as év két ADEN-lánya. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk!


Ti mit szóltok a versenyhez? Elindultok? :)

2 megjegyzés:

  1. Úúú, ez izgisen hangzik, köszi az infót! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Talán még neveznék is, ha a fényképezőm nem most adtam volna szervizbe egy hónapra... :/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...