2013. január 11., péntek

Kozmetikumok jönnek-mennek....

Mindig elfogy valami, hol egy kedvenc, hol egy kevésbé szeretett termék, de a lényeg, hogy a keletkezett űrt ki kell tölteni! :)

Mostanában kiürült egy-két dolog itthon, amiről már érdemes írni, és mivel a héten viszonylag sokat is zsákmányoltam (igyekszem minél előbb leüríteni a kívánságlistámat), gondoltam megér egy posztot ez az egész. (És legalább nem kell őrizgetnem a kiürült flakonokat.:P)

Ezeket a dolgokat végeztem ki a napokban:



greenland testápoló lime és vanília: Szerettem, nagyon friss, citromos illata volt, nem hagyott zsíros, ragacsos érzetet, de nem vagyok az a nagy testápolós típus, ritkán kenegetem magam, ezért egy olcsóbb alternatívát keresek helyette. (Aki érdeklődik a greenland termékek iránt, az látogasson el a legközelebbi Müllerbe, mert most 25% kedvezmény van minden greenland termékre!)

Aveo mangós-kókuszos tusfürdő: Imádom ezeket a tusfürdőket! Isteni az illatuk, nem szárítanak és összesen 295 Ft-ba kerülnek a Müllerben! Most a cseresznyés változatot nyúzom, az is fenomenális!

Elseve Anti-Breakage balzsam: A samponból még van egy kicsi, ezért nem került a fotóra, de már csak pár adagnyi. Nem volt rossz, de nem ájultam el tőle. (Nagyon száraz, festett, sérült, töredező hajam van.) A sampon után a hajam nagyon igényelte a balzsamot, ha véletlenül kimaradt a balzsamozás, sokkal sprődebb, kócosabb, kezelhetetlenebb volt a hajam. Most az Elseve Volume Collagene-jét használom, egyelőre jobban tetszik ennél, így ezeket valószínűleg nem vásárolom újra.

Neutrogena Visible Clear pink grapefruit arcradír: Előtte a Garnier Pure 3in1 radírját használtam, két hete pedig a Clean&Clear exfoliating daily wash-ját próbálgatom. Mindkettőt jobbnak találtam mint ezt a radírt. A dolgát elvégezte, kíméletes volt és az illata sem rossz, szép lett a bőröm tőle, de a "wow hatás" elmaradt. Nem vásárolom újra.


Olay essentials sminklemosó: Elégedett voltam vele, könnyedén leszedte a sminkemet, tetszett az állaga is, de nem szerettem az illatát, és azt, hogyha véletlenül a szemembe ment, eléggé csípett. Utóbbit egyre kevésbé tudtam tolerálni, így valószínűleg nem veszek belőle utánpótlást.   

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál: Ezt a terméket már sokszor dicsértem itt a blogon. :) Ez a kedvenc hagyományos kefés spirálom, az ára sem veszélyes (2000 Ft körül van) és szép dús, természetes pillákat varázsol. Ha nem várná 3 másik spirál a fiókomban, hogy használjam, újravásárolnám!

Aldo Vandini Spirit Of India testpermet: Parfüm helyett használtam, főleg nyáron. Imádtam az illatát, nagyon különleges, semmihez nem hasonlítható, talán kissé erős illata van, de én nagyon szerettem. Újra fogom vásárolni!

JLO Glow After Dark parfüm: Szintén odáig voltam ezért az illatáért! Bár most a Bruno Banani Magic Woman-jét fújkálom magamra nap, mint nap, újra fogom vásárolni, ha nem csábulok el valami még gyümölcsösebb iránt!

Garnier essentials sminklemosó: Ennek jó ideje már csak egy kevés volt az alján, de mivel az Olay-t használtam hónapokig, csak mostanában ürült ki teljesen. Ez a sminklemosó egyáltalán nem csíp, az illata is kellemes és hatékony is! A legjobb és legolcsóbb sminklemosó amit valaha próbáltam. (Akciósan 1290 Ft volt most a Müllerben.) Újravásároltam. :)

Carmex: Ő egy kakukktojás, ugyanis egyelőre még van benne, de a tégely alját már elértem és izgultam, hogy nehogy kifogyjon és védtelen legyek ebben a hideg időben. A legjobb ajakápoló amit valaha próbáltam, sem a Lipsmacker-ek, se a Labelló-k, de még a Blistex-ek sem értek fel vele igazán. Újravásároltam! :)

És akkor lássuk, miket vettem a héten:


 A Carmex-en és a Garnier sminklemosóján kívül a héten megérkezett a két Baviphat arcradírom (nem tudtam dönteni melyiket rendeljem, így végül mindkettőt megvettem - rossz kislány!) és a Skin79 Super+ Triple Function (régi nevén Hot Pink) BB krémem is. (Gondolkodtam a Skin79 Vital-on is, de abból egyelőre csak mintát rendeltem, aztán majd meglátjuk...)
A tesztelés már meg is kezdődött, de posztok csak jó pár hét múlva várhatók, amikor már mindent jól kiismertem. :)

4 megjegyzés:

  1. Az a rózsás sminklemosó valami csoda, bár az én szememet néha csípi.
    Amúgy grat, szép mennyiség. *-*

    VálaszTörlés
  2. A Garnier sminklemosók a kedvenceim :)Kíváncsi leszek hogy válik be Nálad a Hot pink, nekem igaz csak mintám van belőle de valahogy többet vártam. Nem rossz de nálam még marad a keresgélés a tökéletes BB után.

    VálaszTörlés
  3. Én próbáltam már mind2 Baviphatot (pont most fogyott el a mangós), és nekem a barackos peeling gél vált be jobban. Úgy használtam, hogy finoman felkentem az arcomra, rajta hagytam a zuhanyozás alatt 3-5 percig, és csak eztán kezdtem dörzsölve leradírozni vele az arcom.

    Sokáig használtam a drogériás radírokat, de sajnos nálam semmit sem használtak hosszú távon. A következő termékeket viszont ajánlom, ha valami egyszer kipróbálnál valami újat:
    - barackos Baviphat :) bár az már kéznél is van.
    - Lush Ocean Salt
    - Lush Angels on Bare Skin - mondjuk igazából mindenkinek másik Lush válik be, érdemes viszont kipróbálgatni őket, és ehhez lehet mintát kérni az üzletekben :)
    - Lush Mask of Magnaminty (ez mondjuk maszk, de radíroz is)
    - rózsás dr Organic radír
    - és a legjobb, ami a legolcsóbb is: Himalaya Herbals Nim&Kurkuma szappan (meg az uborkás is jó szerintem)

    VálaszTörlés
  4. A rózsás Dr. Organic arcradír tényleg isteni!
    Eddig a Clean&Clear világoskék finomszemcséjű arcradírját használtam, de elég rég szerettem volna valamit, ami kicsit hatékonyabb, de mégse karistol.
    Ez a rózsás radír valami mesés, pedig nem vagyok egy nagyon rózsa-illat fan, de természetes az illata, a radírozó szemcsék mennyisége és mérete is pont jó, ilyen pihe-puha azóta nem volt radírozás után a bőröm hogy beszüntették az Avon barnacukros radírját.

    Szeretem ezeket az "elfogyott" bejegyzéseket, egy ideje én azt csinálom hogy írok egy listát hogy miket kell már tényleg elhasználnom, kihúzom őket a listáról ha elfogytak és egy zacskóba gyűjtöm őket. :D Hatékony módszer, így nem felejtődnek el félig használt, háttérbe került cuccok.

    Nekem a skin79 vital bb-je az abszolút kedvenc, a színét is jobban szeretem mert világosabb és sárgásabb mint a hot pink, meg krémesebb és jobban is fed.
    Kíváncsi leszek neked melyik válik majd be jobban!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...