2012. október 12., péntek

Teszt: Body Collection bronzosító gyöngyök


Ha a Szépségtrend webáruháztól nem kapom meg a Body Collection bronzosító gyöngyeit tesztelésre, valószínűleg magamtól sosem vettem volna meg ezt a terméket, mivel eddig teljesen ismeretlen volt számomra ez a márka, semmilyen tesztet, ajánlást nem olvastam róla sem blogokon, sem máshol. 
Mivel amúgy sem voltam megelégedve a jelenlegi bronzosítómmal, örültem, hogy most valami mást is kipróbálhatok, kíváncsi voltam, hogy ezek a gyöngyök hogyan teljesítenek. Íme:     


A csomagolás: Kör alakú, műanyag tégely, aminek az alja átlátszó, a teteje pedig csillogó barna, fényes bronzos betűkkel. Szép, ami Nálam szempont. :)
A tégely  maga nem tekerős, inkább csak rápattan a felső rész az alsóra. Hogy őszinte legyek, nem dobnám be csak úgy a táskámba „Úgy sem nyílik ki!” felkiáltással, viszont erre abszolút nincs is szükség, mert egész nap a helyén marad a szín, ha egyszer reggel feltetted. Ez azért is jó hír, mert a mérete miatt amúgy sem igazán alkalmas hurcibálós darabnak a napközbeni javításhoz.   


A gyöngyök különböző színűek (3 féle barna), de a finishük ugyanolyan: a tégelyben enyhén fénylenek, az arcon viszont már szinte teljesen matt.


A gyöngyök formája nem teljesen gömbölyű, inkább olyan kavicsos, mintha egyik-másik irányból kicsit megtaposták volna őket. :)  Illata egyáltalán nincs, közelről beleszagolva sem érzek semmit.


A színe meleg tónusú barna, egyelőre nekem pont jó, a téli színemhez viszont lehet, hogy sötét lesz. Mindenesetre, amíg nem túl sötét, addig én Őt fogom használni kontúrozásra. 


Mivel a gyöngyök rendkívül pigmentáltak, elég egy-két finom mozdulat az ecsettel a gyöngyökön és érdemes leütögetni a felesleget, mielőtt az arcunkhoz érünk vele. A felvitelnél is finom mozdulatokkal, óvatosan kell dolgozni (lehetőleg egy jó pufi ecsettel), nehogy sok legyen. 


Mivel én nap közben nem nagyon szeretem frissítgetni a sminkem, Nálam kiemelten fontos, hogy tartós legyen az a smink, amit használok. Szerencsére ez a bronzosító ilyen, a szín egész nap kitart anélkül hogy megfakulna vagy elkenődne, nagy-nagy pluszpont érte! 

Összességében:
1490 Ft-ért egy nagyon szépen pigmentált, tartós, jóformán elfogyaszthatatlan mennyiségű bronozosító gyöngyöt kapunk. Szerintem megéri. :)
4/5 

Az alábbi linken tudjátok megrendelni a bronzosítót illetve körülnézhettek a Szépségtrend webshop-jában is, érdemes!


4 megjegyzés:

  1. Jónak tűnik. Még nem hallottam erről a márkáról ezelőtt, köszi a posztot. Csak egyféle szín van belőle?

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, és főleg a kis gyöngyök alakja. Szerintem sokkal jobban néz ki, hogy nem szabályos gömbök :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...