2012. október 18., csütörtök

Aden gyorstesztek 2.

Ma elérkezettnek láttam az időt, hogy elmondjam a véleményem azokról az Aden termékekről, amikről az első részben nem írtam.


1. Terracotta Trio Wet & Dry szemhéjpúder - 01.
Baked, azaz égetett eljárással készült szemhéjpúder, ami a termékleírás szerint használható szárazon és nedvesen is.

A csomagolás átlátszó, műanyag, ezüst betűkkel. Jól záródik, a felirat nem kopik, és nem karcolódik könnyen a tégely, ami fontos! Praktikus, nem csicsás. A hátoldalán található egy kis leírás (magyarul) és hogy a termék maga 5g.

Illata nincs, az állagára sincs panasz, szerencsére nem porzik túlzottan és könnyen satírozható. 
Nedves ecsettel használva a színek pigmentáltak, csillogóak, nincs baj vele, szemhéjalapozóval tartós, semmi gond. Szárazon használva viszont gyengén pigmentált (ujjon még oké, de szinte alig látszik a szemhéjon), hiába teszek alá bármilyen ragadós szemhéjalapot.


Összességében: 
Az ára nagyon kedvező, de én csak a nedvesen felvitt változatával vagyok elégedett.
Érdekes egyébként, hogy az Aden Terracotta Melange szemhéjpúdere szárazon is nagyon jól szerepelt, azzal nem volt ilyen probléma, így én inkább a Melange szemhéjpúder vennék más színeket. 

ITT rendelhetitek meg illetve nézhetitek meg a többi színt!

2. Szemceruza - Devil

A csomagolás átlagos: szürke szár, a szemceruza színével megegyező vég, ezüst kupak és ezüst betűk.
Az oldalán szereplő szöveg szerint 1,38 g.


Az illata olyan, mint a grafitceruzáé, az állaga nem zselés, nem krémes, hanem keményebb, a hagyományos szemceruzák közé tartozik.
A színe fekete (nem ébenfekete, de nem is sötétszürke) és már egyetlen húzással is szépen fed, matt hatása van.


A leírás szerint vízálló (ez a terméken is szerepel!) és hipoallergén is.
Nos, hogy mennyire hipoallergén, azt nem tudom, de hogy nem vízálló az biztos. Az hagyján, hogy a vízvonalon nem tartós (az már tényleg csoda lenne bármilyen szemceruzánál), de a kezemről és a felső szempillasorról is azonnal lejön, egyetlen mozdulattal. A tartóssága tehát a hagyományos, átlagos szemceruzák tartósságával egyezik meg.

Füstös szemekhez alapnak vagy a felső szempillasorra egyébként gond nélkül használható, de ne várjuk, hogy az alsó szempillasoron is megállja a helyét.

ITT rendelhetitek meg illetve nézhetitek meg a többi színt!

3. Intelligent szempillaspirál

A csomagolás teljesen rendben van, semmi extra, de nem is csúnya. (Nekem sokkal jobban bejön egy ilyen letisztult csomagolás, mint mondjuk a Maybelline színes-mintás spiráljai.) 10 ml.


Műanyag, tüskés keféje van, ami enyhén keskenyedik a vége felé. Könnyű vele dolgozni, nem csomósodnak össze tőle a pilláim.


Az illata tipikus spirál illatú, de nem zavaró, csak közelről lehet érezni. A festék maga folyékony kissé, de egyáltalán nem vészes.   

Dús, drámaian göndör pillákat ígér, no meg azt, hogy egész nap tart.
Az oké, hogy egész nap tart, ezt meg tudom erősíteni, de én inkább hosszabbító hatást tapasztaltam. Sem sokkal dúsabbak, sem göndörebbek nem lettek a pilláim tőle, de az eredmény szép, természetes szempillasor. Nekem tetszik. :)



ITT rendelhetitek meg.

4. Hidratáló ajakrúzs - 020 és 024

A csomagolás: matt ezüst tok, fényes ezüst betűk. A kupak teteje átlátszó, így ha közvetlenül fölött állsz/ülsz, jól látod, hogy melyik-melyik szín. Jól záródik egyébként, gond nélkül bedobnám bármikor a táskámba. 3,5g.


 Az illata nekem nagyon tetszik, olyan virágos, gyümölcsös, nem is tudom milyen, de szerintem finom. :)
Az állaga krémes, kellemes viselni. Először matt, aztán pár pillanattal később szép fénye lesz, majd amikor elkezd kopni, újra lemattul, de a színe sokáig megmarad.

A színe intenzív, egyetlen húzással is nagyon szépen fed, a pigmentáltságára nem lehet panasz!  
A 020-as egy élénk Barbie rózsaszín, a 024-es egy rikító fukszia. Nem az én színeim egyébként, magamtól sosem választottam volna, de a sötétebb egészen tetszik.


Tartós, a fénye megkopik egy idő után, és persze egy 3 fogásos ebédet nem bír ki, de én igazán meg vagyok elégedve vele. Tartósabb mint a Maybelline, az Avon, vagy a Rimmel rúzsaim és közel olyan jó, mint a NYX Round rúzsai. :)





Ha Aden-t árusító bolt közelében járok, biztosan veszek még pár színt. :) 
ITT találjátok a többi színt, illetve rendelhettek.  

Az üzletlista ITT! 
Honlap: http://www.adencosmetics.hu/

Most ennyi csajok, jók legyetek, sziasztok! :) 

4 megjegyzés:

  1. A rúzs lett a végén a legszimpibb, bár nekem is picit túl barbi pink, szóval én sem választanám, de tetszik a csomagolás is, meg úgy az egész.
    Én a NYC rúzsokat csípem, Adent még nem próbáltam, de ha utamba kerülnek valahol, akkor ezek után biztos nézek egy színt. :)

    VálaszTörlés
  2. De szép színe van a rúzsnak:) Amúgy nekem nagyon beváltak az Aden termékek, talán egy van ami nem.

    VálaszTörlés
  3. Nekem csak egy Aden termékem van, egy fekete szemhéjtus és nagyon szeretem. Lehet több Aden-es terméket kéne kipróbálnom:)
    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Szép színe van a rúzsnak ! Habár nekem a csomagolása nem jön be :(, de legalább pigmentált :).

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...